Nesvačilová kontra Vignerová: Velké vítězství zhrzené Anety! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nesvačilová kontra Vignerová: Velké vítězství zhrzené Anety!

Scenárista a režisér Petr Kolečko: Balí holky z filmů!
Scenárista a režisér Petr Kolečko: Balí holky z filmů!  (Foto: archiv Blesku)

Veřejnost si jakžtakž zvykla na nový pár českého showbyznysu, herečce Denise Nesvačilové (31) i tak popularita značně klesla. Modelka Aneta Vignerová (34) možná přišla o partnera a otce svého syna Jiříka, zato si ale polepšila co do sledujících, kteří jí na sociálních sítích vyjadřují velkou podporu.

Ztráta dlouholetého vztahu se scénáristou a Petrem Kolečkem (38) byla sice bolestivá, dost možná ale na to nejvíce doplatila Denisa Nesvačilová. Ta totiž lehce nabyla, ale zároveň lehce pozbyla. Fanoušci jí nový vztah nemohou odpustit a dávají jí to drsně najevo. Kritika na hereččině instagramovém profilu byla tak velká, až na něj zcela přestala zveřejňovat nové snímky.

Petr Kolečko a Denisa Nesvačilová: Zamilované hrdličky poprvé ve společnosti!

Video se připravuje ...

Zvláštní je možná skutečnost, že Denisa nevyužila možnost zakázat sledujícím komentovat její příspěvky. Nepěknými komentáři se to tam proto stále jen hemží! Na věrné fanoušky ale herečka nezanevřela a přidává alespoň mizící příspěvky, které se na Instagramu ohřejí jen 24 hodin. Momentálně se tedy Denisa pochlubila snímky z návštěvy havířovské nemocnice, kde pozdravila dětské pacienty a rozdala jim spoustu hraček. Možná právě tyto dobré skutky jsou cestou za vykoupením.

Aneta Vignerová po rozchodu s Kolečkem: Jak to bude s péčí o jejich Jiříčka (2,5)?

Video se připravuje ...

Chválu ze všech stran si naopak užívá zhrzená Aneta Vignerová, která na svém instagramovém profilu pravidelně zveřejňuje profesionální snímky či soukromé fotky se synem. Svým komentářem jí dělají radost hvězdy jako Dagmar Havlová (69) či sestřenice její sokyně v lásce Petra Nesvačilová (36).



Přečtěte si
Uživatel_5587136
21. 10. 2022 • 16:03

kdepak, normální zdravý člověk prdí průměrně 13x denně

zdrclamrdka
21. 10. 2022 • 11:21

Patrně jsi už hodně starý a nefungují ti střeva, trpíš plynatostí. Kup si živočišné uhlí, to ti pomůže. Né-li, zajdi k panu doktorovi.

Uživatel_5587136
20. 10. 2022 • 14:32

Už jsou spolu nějaký ten pátek, tudíž klasická otázka jestli už před sebou prdějí, je zřejmě bezpředmětná

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.