SPADLA KLEC! Reakce Nesvačilové na vášnivou noc Kolečka a Vignerové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

SPADLA KLEC! Reakce Nesvačilové na vášnivou noc Kolečka a Vignerové

Kolečko Anetu opustil kvůli herečce Denise Nesvačilové, teď se ale karty otáčí
Kolečko Anetu opustil kvůli herečce Denise Nesvačilové, teď se ale karty otáčí (profimedia.cz)

Už pan doktor Plzák tvrdil, že milostný trojúhelník může fungovat jen, když je jeden úhel tupý. Těžko říct, zda to bude fungovat i mezi Petrem Kolečkem (38), Anetou Vignerovou (35) a Denisou Nesvačilovou (31). Půvabná zrzka má bohužel oči a umí i číst, a tak jí neminuly zprávy z "čistě náhodného" dostaveníčka bývalých partnerů. Její reakce mluví za vše. 

Je nad slunce jasné, že nová přítelkyně scénáristy Kolečka neměla o tom, co se děje celou noc v nejmenovaném baru, ani tucha. Poněkud nestandarní chování partnera ke své bývalé přítelkyni Vignerové zatím neokomentovala, i tak ale podala zprávu, ze které je patrné, že radostí úplně nevýská. 

Petr Kolečko a Denisa Nesvačilová: Zamilované hrdličky poprvé ve společnosti!

Video se připravuje ...

„Ještě před vydáním vašeho článku měla v Instastories pro nejbližší přátele čerstvou fotku s vášnivým ocicmáváním Petra. A asi hodinu poté, co vyšel váš článek, si už fotku smazala,“ řekla eXtra.cz přítelkyně Denisy. 

Je patrné, že je tedy oheň na střeše. Podle lidí z blízkého okolí herečky to ale Nesvačilová ustojí. „Denisa se do Petra abnormálně zamilovala. Ta láska je tak velká, že mu odpustí absolutně cokoli. A on je taky ukecávač obecný. I mrtvolu by přesvědčil o tom, že je pořád naživu. Určitě se vymluví na alkohol a kdesi cosi a že rozhodně po odjezdu z baru s Anetou nestrávil zbytek noci. Denisa je teď v absolutním šoku, ale nakonec to vstřebá a bude dělat, že se nic nestalo,“ tvrdí kamarád. 

Nesvačilová o vztahu s Kolečkem a o Vignerové: Překvapivá slova!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
babi
20. 11. 2022 • 13:44

Pokud mu to Nesvačilová odpustí,tak je ještě větší tele než vypadá.

amej
19. 11. 2022 • 13:13

Nesvačilová s Kolečkem vypadají jak brácha se ségrou. Oba dva nazrzlí a vyjukaní. Na Vignerovou nemá.

Jan Kocián
19. 11. 2022 • 12:24

"Po získání titulu nejhezčí dívky České republiky, jsem rozdělila národ na ty, kterým jsem se líbila, a na ty, kterým jsem se nelíbila," říká o sobě Aneta Vignerová.
------------
Ale jak to bylo doopravdy? Anetě se podařilo rozdělit národ, to je pravda. Soutěž měla v té době pořád ještě velmi vysokou sledovanost. Aneta rozdělila národ na ty, kteří nadávali, že je moc ušatá... a na ty, kteří nadávali, že se usmívá jako kobyla.
------------
Další výtky se týkaly jejího hlubokého hlasu a jiným zase vadilo její celkové tmavší vzezření.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.