Drsný vzkaz Vignerové: TROJÚHELNÍK S KOLEČKEM JE VYŘEŠEN | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Drsný vzkaz Vignerové: TROJÚHELNÍK S KOLEČKEM JE VYŘEŠEN

Petr Kolečko neví, se kterou kráskou zakotvit
Petr Kolečko neví, se kterou kráskou zakotvit (archiv Blesku)

Šup sem, šup tam. Život Petra Kolečka (38) je plný přesunů mezi kráskami Anetou Vignerovou (34) a Denisou Nesvačilovou (31). Po návratu k rodině si sice nasypal popel na hlavu, ale, jak vidno, zrzku ze svého života ještě neškrtnul. 

Tak kterou? Otázka, kterou si jeden z našich nejlepších režisérů v poslední době pokládá patrně každý den. Hra na šťastnou rodinu mu moc dlouho nevydržela, na poslední akci se zase objevil po boku Denisy Nesvačilové a že by to bylo přátelské setkání, to se moc tvrdit nedá. 

„Pohledy se úplně svlékali. Ta zamilovanost z nich přímo tryská. Tohle nebylo přátelské setkání. Vždyť navíc přijeli a odjeli společně,“potvrdili fotoreportéři eXtra.cz, kteří milence načapali na akci v Říčanech za Prahou.

Aneta Vignerová po rozchodu s Kolečkem: Jsem bojovník!

Video se připravuje ...

Není to přitom tak dávno, co se Kolečko oháněl siláckými řečmi o důležitosti rodiny. „Vážím si toho, že k sobě s Anetou po tom všem nacházíme opět cestu a dokážeme se mít rádi. Vážím si i její statečnosti v poslední době. Uvědomil jsem si, že rodina je nejcennější, a věřím, že zas rodina budeme,“ řekl v rozhovoru pro Showtime. Jen pár dní po tomto veřejném prohlášení se měl ale dobývat s Denisou na záchodky v jednom z pražských barů... Ze svědectví z okolí temperamentní zrzky je prý návrat k Anetě jen na oko. 

Noční seance se samozřejmě dostala i k Anetě. Ta okamžitě udělala rázné rozhodnutí. „Šance tady byla a byla promarněna. A je to pryč. Nikdo se z toho nehroutí, protože ty věci byly dost bolestné, musí se na nich pracovat delší dobu a velmi rychle se obrátily jiným směrem. Jsem za to vlastně ráda,“ objevilo se na jejím Instagramu s dovětkem: „Nechápu ty dva, je to další zrada. Myslím si, že se tady hrálo na všechny strany, a myslím, že trojúhelník je vyřešen!“. 

Aneta Vignerová na horách se synem a bývalou tchyní!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
jitka benešová
22. 12. 2022 • 16:50

Jestli on nemá o kolečko navíc 😆

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.