Páté kolečko u vozu Nesvačilová: Režisér se vrací k Vignerové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Páté kolečko u vozu Nesvačilová: Režisér se vrací k Vignerové

Kolečko Anetu opustil kvůli herečce Denise Nesvačilové, ale teď se vrací domů
Kolečko Anetu opustil kvůli herečce Denise Nesvačilové, ale teď se vrací domů (profimedia.cz)

Herečka Denisa Nesvačilová (31) polyká slzy hořkosti. Záletný režisér Petr Kolečko (38) se po pár měsících odloučení od modelky Anety Vignerové (34) vrací zpátky k rodině. 

Zatímco zpočátku Vignerová návrat režisérovi popírala a noc v baru, kde se měli bývalí partneři k sobě chovat jako na prvním rande, označila za náhodné setkání starých přátel, teď se ukázalo, že je všechno jinak. Vše totiž nasvědčuje tomu, že se záletný Kolečko definitivně vrací k rodině. 

Aneta Vignerová po rozchodu s Kolečkem: Jak to bude s péčí o jejich Jiříčka (2,5)?

Video se připravuje ...

„Vážím si toho, že k sobě s Anetou po tom všem nacházíme opět cestu a dokážeme se mít rádi. Vážím si i její statečnosti v poslední době. Uvědomil jsem si, že rodina je to nejcennější, a věřím, že zas rodina budeme. Vzhledem k citlivé povaze celé věci je toto mé jediné vyjádření,“ napsal sám režisér k současné situaci Blesku. 

Nakloněná k obnovení vztahu je i sama modelka. „Myslím si, že odpouštění je důležitý a vždycky jsem razila filozofii, že každý by měl dostat druhou šanci. Tady se to nějakým způsobem vyvíjí,“ řekla tajemně pro Showtime. Vánoce tak budou patrně již trávit dohromady. 

Aneta Vignerová otevřeně o druhém dítěti: To v plánu není, ale...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
2. 12. 2022 • 23:56

Proč by Denisa měla být pro smích? Je to krásná a milá žena. Zamilovala se nešťastně, to se stává, když ten druhý ještě nemá vyřešenu minulost.
Snad příště bude mít při volbě partnera větší štěstí.

lkulikova
2. 12. 2022 • 18:27

Nesvačilová je pro smích. Aneta musí sama vědět jestli ji Kolečko za to stojí. Ale to ví jen oni dva jak to spolu mají. Ale žádný vztah nevydrží,,jen k vůli dětem,

Jirouskovapavla Pája
2. 12. 2022 • 16:03

Ani boty od hnoje bych si o něj neotřela. A divím se, že mu Aneta odpustila i když spolu mají dítě. Stejně jí zase podvede, když teď ví, že mu to projde. Jsou to komedianti.

Eva Korotvičková
2. 12. 2022 • 15:02

Kolečko jde "na dračku".Ten musí být šikovný.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.