Mezinárodní skandál Kolečka: Nečekané zastání u odkopnuté Anety | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Mezinárodní skandál Kolečka: Nečekané zastání u odkopnuté Anety

Aneta Vignerová se zastala svého ex
Aneta Vignerová se zastala svého ex (archiv Blesku)

Nový snímek režiséra Petra Kolečka (37) vzbudil pořádné pozdvižení. Z původní myšlenky, která má zhodnotit cestu modelky z malého města na modelingové výsluní a jež byl inspirován právě příběhem jeho bývalé přítelkyně Anety, se stalo téma a Kolečko to nyní schytává na všech frontách. Uráží prý obyvatele slovenského Trebišova, ke se dějová linka odehrává. Do sporu se měl dokonce zapojit i primátor. 

Slovensko zuří. Podle obyvatel Trebišova nový počin Kolečka zesměšňuje jejich rodný kraj a představuje jej v tom nejhorším světle. Pravdou je, že snímek řeší kontroverzní témata, jako je například alkoholismus ve škole, či nepříliš chvalné vzdělání obyvatel, nicméně režisér se hájí tím, že chtěl pouze poukázat na společenská tabu, které do jisté míry řešila i Aneta Vignerová (34) v malém městě, kde vyrůstala.

Aneta Vignerová na horách se synem a bývalou tchyní!

Video se připravuje ...

„Ona prožila příběh dívky z vyloučeného prostředí, která se dostala do velkého modelingu. Tohle byl jen základ a zbytek je samozřejmě fikce,“ obhajoval se Kolečko v televizi Joj. 

Se snímkem nemá překvapivě problé ani Aneta, která se svého přelétavého expartnera nečekaně zastala. „Ten příběh není můj, to by se mohl jmenovat rovnou Aneta. To, že by mi psali lidé, že jsem Cikánka, už je umělecká licence. Jde jen o inspiraci. Jsem ráda, že má ten seriál na Slovensku úspěch, i když je to hodně kontroverzní. Žádný seriál o Miss ještě nebyl a udělat ho na takové úrovni je podle mě super,“ vyjádřila se Aneta podle Super.cz. 

Misska Aneta Vignerová se pustila do podnikání! Kdo jí do toho uvrtal?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5587136
26. 1. 2023 • 01:28

Můj typ to teda není, Alain Delon nebo Patrik Swayze to není

Jana Nováková
24. 1. 2023 • 10:18

Aneto,proč se zastáváš takový nuly?Jednou se mu něco povedlo ale potom jsou to samé zhovadilosti. Nevtírej se a neber ho zpátky.Udělá si z tebe pevný stanoviště a jistotu na jeho další zálety protože bude vědět že se má vždy kam vrátit.A bude to pořád dokola.Odejde k jiný,vrátí se,odprosí,bude mu odpuštěno,chvíli vydrží a pak znova odejte.Nó a tak se to bude stále opakovat!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.