Vignerová může slavit? Rozchod Nesvačilové a Kolečka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Vignerová může slavit? Rozchod Nesvačilové a Kolečka

Scenárista a režisér Petr Kolečko: Balí holky z filmů!
Scenárista a režisér Petr Kolečko: Balí holky z filmů! (Foto: archiv Blesku)

Tak to tak vypadá, že nový páreček showbyznysu dlouho vrkat nebude! Denisu Nesvačilovou (31) a Petra Kolečka (38) prý čekají temné časy. A ne za dlouho. První trhlinky přijdou prý záhy. Otázkou je, jestli je pár ustojí!

I když je teď u Nesvačilové a Kolečka všechno sluncem zalité, věci mohou nabrat rychlý spád.  Přelétávání ze vztahu do vztahu obvykle přináší karmickou disharmonii. „Když si karmický vzorec nenapravíte, budete opakovat stejné vzorce chování až do konce života. Aby tenhle vztah vydržel, bude to chtít skutečně velkou dávku tolerance,“ tvrdí Humlová, jak napsal server Expres.cz.

Aneta Vignerová měla Ježíška celý rok: Dostala jsem dobré i špatné, přiznala

Video se připravuje ...

Kdo se ale může těšit na lásku jako trám, je sama Vignerová. Ta prý v blízké budoucnosti potká velkou lásku, která povede až k oltáři a ve hře je prý i další dítko. Tak uvidíme...

Misska Aneta Vignerová se pustila do podnikání! Kdo jí do toho uvrtal?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
12. 9. 2022 • 05:00

Objevná myšlenka paní Humlové. Přece každý vztah vyžaduje toleranci, aby vydržel. Protože lidé jsou rozdílní a mají své představy o životě, své závazky, své zájmy, své návyky a zlozvyky a ty musí skloubit s tím partnerem, což znamená, že leccos musí tolerovat, pokud spolu mají žít v harmonii.
U Kolečka a Nesvačilové je jasné, že to Denisa nebude mít snadné, když má Kolečko tři děti se dvěma ženami, z nichž jedna mu zřejmě bude navíc dělat naschvály.
Takže vlastně záleží na Kolečkovi, nakolik bude Denisu před tím vším chránit. Nakolik nechá expartnerku, aby mu ten vztah nabourávala. Nakolik Denisu připraví o její pozitivitu, lehkost, hravost, úsměv. Aby to sluníčko v ní nevyhaslo.

Dianthos
12. 9. 2022 • 04:48

No vidíte, přesto znám několik vztahů, které rozbily předešlý vztah a ty nové páry jsou spolu dlouhá léta šťastné.
Jinak byste měla vědět, že kvalitní vztah nelze rozbourat zvenčí. Téměř vždy je to problém mezi těmi dvěma lidmi, kteří spolu nejsou šťastni (nebo jeden z nich), ale zůstávají spolu z rozumu, ze zvyku, kvůli dětem a podobně, protože nemají závažný důvod ten svazek opustit.
Až se najde někdo, na kom jim záleží a to jim dá impulz svou situaci řešit.
Ale není to vina toho nového partnera, že se starý vztah rozpadne. Ten už totiž svým způsobem rozpadlý, nebo neperspektivní byl.
To jsou ty rychle vzplanuté vztahy, kdy chemie přehluší rozum. To, že se k sobě takoví partneři nehodí, zjistí až když to prvotní sexuální okouzlení vyprchá. Tak za dva až tři roky. A to se stalo Kolečkovi.

prochaskanamoste
11. 9. 2022 • 19:42

Stavět si své štěstí na neštěstí druhých není dobrá věc a brzy se každé rozvrtávačce vztahů, manželství, nevyplatí. Rozbíjet vztahy je také znakem nevychovanosti a absence morálních hodnot. Slušná žena ví, že odtahovat zadaného partnera je amorální chování. Tady platí pravidlo, nedělej druhému to, co bys sám nechtěl!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.