Hvězdná pěchota na promenádě: KDO NEPŘIJEL KVŮLI FILMŮM? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Hvězdná pěchota na promenádě: KDO NEPŘIJEL KVŮLI FILMŮM?

Kdo s kým na karlovarské kolonádě? Krásky single i v páru...
Kdo s kým na karlovarské kolonádě? Krásky single i v páru... (Foto Aha! – P. Machan, M. Pátek, D. Kundrát., M. Hykl )

Na prvním místě být vidět, až na druhém vidět filmy. To je heslo většiny slavných dam, které přijely na 55. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Ty šťastnější měly zamilovaný doprovod, některé byly ale samy jako kůl v plotě, alei tak si vystačily.

Jiří Dvořák (54), herec

Do lázeňského města vzal poprvé dceru Aničku (18), která už koketuje se světem filmu. Talentovaná kráska, kterou má Dvořák s exmanželkou herečkou Bárou Munzarovou (49) si už zahrála s tátou v seriálu Hlava Medúzy. A ve Varech, kde se to producenty a režiséry jenom hemží, by mohla získat další roli.

Kdo s kým na karlovarské kolonádě? Krásky single i v páru...

Michael Caine přebírá cenu na filmovém festivalu v Karlových Varech od prezidenta Jiřího Bartošky

Video se připravuje ...

Aneta Vignerová (33), modelka

Modelka do Varů přijela s partnerem Petrem Kolečkem (37). „Po dlouhé době venku a rovnou ve velké společnosti filmového festivalu dělám svému muži doprovod, Jiříček poprvé bez nás. Nebudu říkat, že mi není smutno, ale je to občas potřeba,“ svěřila se maminka dvouletého syna.

Eva Burešová (28), herečka

Hvězda seriálu Slunečná si do Varů odskočila se svým šéfkuchařem z pořadu MasterChef Přemkem Forejtem (34). Na kolonádě nešly přehlédnout nejen díky jeho klobouku, ale hlavně širokým úsměvům. A ty byly jako přes kopírák. Láska jim zkrátka jen kvete a je to na vidět na kilometry.

Dana Morávková (50), herečka

Jako každý rok si alespoň na pár dní do lázeňského města vyrazila i herečka. A jak jinak než se svým manželem hudebníkem Petrem Maláskem (57). S ním je už přes 25 let. A byla to láska na první pohled. „Druhý den po seznámení, když jsme se potkali v divadle, mě Petr požádal o ruku,“ přiznala v jednom z rozhovorů herečka s tím, že se brali až po roce známosti.

Hana Vagnerová (38), herečka

Sama na kolonádě, ale za hvězdu, na kterou se podívá každý muž, kterého míjí. Tak by se dala nejlépe popsat herečka, která na párty luxusní značky šampaňského vsadila sice na jednoduchou bílou eleganci, ale místo šperků se ozdobila nejzářivějším hollywoodským úsměvem.

Kdo s kým na karlovarské kolonádě? Krásky single i v páru...

Andrea Bezděková (26)

Česká Miss 2016 je sice čerstvě zamilovaná do herce Marka Lambory (26), ale toho nechala v Praze. Místo zamilovaných procházek po kolonádě se rozhodla pro holčičí den, který si užila po boku moderátorky Daniely Písařovicové (42). A obě tmavovlasé krásky si neustále měly o čem povídat.

Kdo s kým na karlovarské kolonádě? Krásky single i v páru...

Denisa Dvořáková (32), modelka

Kdyby se volil nejroztomilejší doprovod, tak by na plné čáře vyhrál ten modelky. Ten sice neměl dvě nohy ale čtyři, ale očividně byl do Denisy zamilovaný. Topmodelka je po loňském rozhodu s Jakubem Prachařem (37) zatím bez oficiálního partnera.

Delegace filmu Zátopek na festivalu v Karlových Varech

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.