Osudem drcená Rezková: Po rozchodu další tvrdá rána! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Osudem drcená Rezková: Po rozchodu další tvrdá rána!

Šárka Rezková
Šárka Rezková (Martin Hykl, archiv)

Zpěvačka Šárka Rezková (53) životem zrovna dvakrát snadno neproplouvá. Naopak! Vdova, která se musela vyrovnat se sebevraždou manžela, country zpěváka Jiřího Brabce (†63), prochází další zatěžkávací zkouškou. 

Poté, co se jí manžel zastřelil na vypůjčené chatě a nechal ji tu samotnou se čtyřměsíčním miminem a kupou dluhů, by se leckdo mohl domnívat, že už má Rezková vybráno na ceý život. Šárce ale osud přichystal další rány. Mimo to, že málem doplatila na svou dobrotu a mohla vyhořet, když poskytla přístřeší Dominice Gottové (49), která jí opilá zapálila od nedopalku pokoj, se po 18ti letech rozešla s Miroslavem Kolodziejem. Teď si navíc musí zvykat na nové podmínky. 

Jak už nebydlí Šárka Rezková?

Video se připravuje ...

„Rozchod jsem zvládala blbě, ale zvládla jsem to. Slušně se spolu bavíme, vycházíme spolu, doděláváme nějaké pracovní věci. Myslím, že to celkem jde,“ svěřila se Rezková pro Super.cz. „Byla jsem ale zvyklá žít v domě. Sice bydlím v Letňanech ve staré zástavbě, ne v paneláku, takže to je celkem fajn, ale průšvih pro mě je, že to nemá ani balkon. Do budoucna stejně uvažuju - protože to nechci zabalit a říkám si, že by měl člověk ještě žít - o pořízení zahrady s domkem. Zase bych tam měla ty svoje kozy, dojila je a dělala sýry,“ posteskla si. 

Dominika se pokusila o sebevraždu! A Rezková objevila exekuci Brabce po 17 letech

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
3. 9. 2022 • 11:17

Paní Rezková! Pronajmout si bydlení někde na statku, by neměl být problém. Nájem by byl jistě levnější, než v pražském bytě.

Dianthos
3. 9. 2022 • 11:16

Ne. Brabec se zastřelil kvůli dluhům. Jeho hvězda pohasínala, příjmy se úžily, ale životní styl omezit nedokázal. Velmi drahá a luxusní svatba s mladou zpěvačkou a posléze šok (jak manželky, tak veřejnosti), že je tolik zadlužený. A dluhy dělal i v průběhu manželství, když novými půjčkami splácel staré dluhy. Takže zadlužil i mladou manželku s miminem. Pak se zastřelil.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.