Čechy nezaujala, teď zkouší Němce: Dominika se odmítá vzdát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Čechy nezaujala, teď zkouší Němce: Dominika se odmítá vzdát!

Dominika Gottová
Dominika Gottová (Foto: M. Hykl, D. Kundrát, Instagram)

Chtěla uctít památku slavného tatínka, a proto s italským zpěvákem Gabrielem Grillottim dala dohromady skladbu Pro tebe. V Česku se Dominika Gottová (49) bohužel velkého úspěchu nedočkala, a tak nyní s písní putuje za hranice k našim západním sousedům.

Že si za ta léta Karel Gott (✝80) vybudoval silnou fanouškovskou základnu i v Německu, je známý fakt. V jeho šlépějích se rok před padesátkou zřejmě rozhodla jít jeho nejstarší dcera, která by se v tomto duchu ráda dostala do povědomí německých posluchačů. Píseň Pro tebe přezpívala do němčiny a na to konto dostala od německých rádií zelenou. Německou verzi nesoucí název Für dich je nyní dokonce možné slyšet i v Rakousku a Švýcarku.

Plán Dominiky byl jasný - píseň, se kterou příliš nepochodila ve své domovině, zkouší proslavit u zahraničních fanoušků svého tatínka, kterého měli rádi. „Rozhodli jsme se k jejímu natočení proto, že tatínek byl velmi populární i v německy mluvících zemích a rádi bychom tedy tuto píseň představili i jeho fanouškům v Německu, Rakousku či Švýcarsku,“ cituje Dominiku server Super.cz.

Dominika Gottová: Na tátu si vzpomenu při dobrém jídle a při písni Pro tebe

Video se připravuje ...

Za hranicemi Česka ale Gottovi příznivci dozajista nesledují situaci okolo jeho nejstarší dcery, a tak nemají důvod mít vůči Dominice předsudky, s nimiž se tato potížistka setkává ve své rodné zemi. Přestože se Dominika převážně zdržuje ve Finsku, kde by ráda v klidu pobývala s manželem Timem Tolkkim, do Česka by se opět ráda podívala poté, co po knize Poslední roky s Karlem dokončí svůj druhý počin. Dominika zkrátka nezahálí, jméno Gott zkrátka vydělává.

Dominika Gottová po pěvecké premiéře: Další song? Nevylučuji to...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
23. 7. 2022 • 09:21

Chtěla by uctít památku svého otce??...omyl,tu zajímá pouze s čeho by vytřískala prachy....no ale to je jako je házet do bezedné studny...

jity
18. 7. 2022 • 10:02

Včera to řešili Soukup a Pavel Novotný, že je Dominika na prášcích a alkoholu, to holt je spotřeba na penězích. To co jim Gott dal za života s tím jejím manželem rozfufrovali. K ničemu jinému už ta holka není.

hejhej
17. 7. 2022 • 18:27

Ta trapná Dominika si myslí, že z jejího krákorání sednou Němci na pr.del ?

Sýkorka Borka
17. 7. 2022 • 13:22

pretože na to nemá...

Uživatel_5568912
16. 7. 2022 • 22:01

Problém je v tom, že dotyčná je sice Gottová, ale zpívat vůbec neumí. A to co tam deklamuje,je tak pro malou holčičku a ne 50ti letou ženskou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.