Ručičky, vy makat nebudete! Za nicnedělání má Gottová dvakrát tolik | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ručičky, vy makat nebudete! Za nicnedělání má Gottová dvakrát tolik

Dominika Gottová
Dominika Gottová (David Kundrát, Robert Klejch, archiv)

Osmačtyřicetiletá Dominika Gottová do řádného zaměstnání očividně jen tak nenastoupí. Má k tomu své důvody, které nyní odtajnila a ještě se tím chlubí!

„Všichni říkají, ježíšmarjá, ty bydlíš v Helsinkách, tam je draho. Ano, ale když vám řeknu, že jsem tady v Praze, hlavním městě České republiky, pobírala 19 500 korun čistého, ale v Helsinkách, zatímco jsem nezaměstnaná, mám dvakrát tolik," zaperlila ohledně srovnání života u nás a ve Finsku Dominika Gottová.

Dominika Gottová po pěvecké premiéře: Další song? Nevylučuji to...

Video se připravuje ...

„A když jsem tam pracovala, tak jsem měla 40 tisíc. Já v Praze nemůžu vyžít. Když jdu tady občas pro svačinu do Alberta, tak si říkám: panebože, tady ty potraviny jsou stejně drahé jako u nás. Ale tam jsou jiné výplaty. Mám dvakrát tolik za nicnedělání,” přiznává bez okolků Slavíkova dcera na webu eXtra.cz.

Podvedení fanoušci Brzobohatého zuří! A drsné reakce na píseň Gottové

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
vungtao
25. 5. 2022 • 22:27

Obávám se, že se lidé neproberou, je to pozorovatelné od bitvy na Bílé hoře, ti, kteří tu dobu nezažili, mají více jak dva roky k prozření a nic.

tryskomys
25. 5. 2022 • 16:36

bello,po přečtení vašeho příspěvku,není,co dodat,řekl jste to co si myslí většina občanů,DĚKUJI.

-bello-
25. 5. 2022 • 11:57

Uživatel_5566930
-----------------
ti chytřejší věděli ihned, že otevřením hranic pro všechny bez výjimky stylem " pojď, podělím se s tebou o svou postel " není krátkodobé airbnb, ale trvalá demografická morová rána hostiteli.
A ti chytřejší a priori taky ihned dovodili, že Česko žádat o kvóty nemůže a jako podnájemník EU dostane naopak zavazující dotace , aby zůstalo špuntem v cestě na Západ a drželo hubu. A na tenhle špek skočil " politolog" a učitel Fiala a místo , aby postavil tábory utečencům , jako EU v Calais /fikaně u Lamanšského průlivu / , anebo tábory , jako v Německu , Belgii atd. nabídl utečencům naše domovy , úspory, budoucnost. Za to byl pan učitel uznale pochválen od EU a komisařky Ursuly , ba dokonce i Brexitem Johnsonem , který sám odstrkuje lodě od Anglie směrem na ostrovy jiné.
A pokud jde o ty hloupější Čechy z řad Milionů chvilek , tak ti se neproberou nikdy.Jednou je jim tématem Babiš, podruhé Rus, po třetí očkování . A vzhledem k počtu Ukrajinců s ČR občanstvím si ani volby nijak já nemaluji. Zkušenost je v Evropě z Merkelové, opakovaně volené migranty. A v Česku ani za 1.republiky nebylo tolik ne-gra-motných , jako nyní!
(Pozn. pod čarou
: mít svou zemi rád snad pořád ještě není trestý ! )

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.