Šperky, luxusní dovolené, drahá auta! Gottova štědrost neznala mezí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šperky, luxusní dovolené, drahá auta! Gottova štědrost neznala mezí

Ivana Gottová s Dominikou a Lucií.
Ivana Gottová s Dominikou a Lucií. (Instagram)

„Zvykla si na neromantické dárky. Na obálky s penízky, jak tomu s oblibou říkala,“ napsal o osmačtyřicetileté dceři Dominice Karel Gott  (†80) v autobiografické knize Má cesta za štěstím.

„Nikdy jsem na ni nebyl přísný, spíše jsem ji trochu rozmazloval. Snažil jsem se být nejen přítel a rádce, ale i velkorysý táta. Dostávala dárky podle toho, o co se právě zajímala. Od tenisových raket, značkového oblečení, kabelek a bot, přes každoroční dovolené pro ni, maminku i mně neznámou babičku, až po stále hodnotnější dary – šperky, chatu a drahá auta," popsal dceřinu "ne-výchovu" Karel Gott v knize.

Dominika zuří: Pro Ivanu byla ostuda, sestra se jí štítila! A za co utratila 24 ,,mega“

Video se připravuje ...

„Těšilo mě, že jí tím dělám radost. Byla zvyklá, že co chtěla, vždy záhy měla. Čas, který jsem pro ni neměl, jsem se snažil vynahradit alespoň takto – neromanticky, materiálně. Později jsem si musel přiznat, že to asi nebyla nejlepší výchovná metoda,“ sypal si popel na hlavu slavný zpěvák s odstupem času. 

Dominika Gottová: Na tátu si vzpomenu při dobrém jídle a při písni Pro tebe

Video se připravuje ...



Přečtěte si
dzambulka007
17. 6. 2022 • 17:53

V tomhle se musim Gotta zastat, vzdyt byl v Nemecku casteji nez v Cesku a kdyz uz tu byl, tak mel koncerty po cele republice, takze kdy ji mel vychovavat? Co vsechny ty deti rozvedenych rodice, ktere v te dobe vidali otce take velmi sporadicky? Umelcum casto vychovava deti partner nebo jsou u prarodicu.

dzambulka007
17. 6. 2022 • 17:50

Ano, je cela po nem. Hlavne v pracovitosti, sectelosti, disciplinovanosti, pravdomluvnosti... no proste cely tatka!

dzambulka007
17. 6. 2022 • 17:31

Vite, ona znalost cizich jazyku neni stabilni jako skala, a i tu cas obrousi. Ze se na stredni ucila dva jazyky, neznamena, ze je umi i v padesati. Jazykovou uroven je treba udrzovat. Predpokladam, ze mluvi finsky, nejspis anglicky a mozna si neco pamatuje z nemciny. Japonsky a cinsky se jen tak na koleni nenaucite, ale napsat se to, dela to dobry dojem. Aby pracovala jako prekladatelka, musela by mit jazyk vystudovany a patricne zkousky.

dzambulka007
17. 6. 2022 • 17:24

Gott nikdy nemel hezke zenske, jenom Marika byla celkem pohledna. V Cesku neni nouze na krasne holky, tohle jsem nikdy nepochopila.

Dianthos
22. 5. 2022 • 22:11

Ivana po něm nemůže brát důchod. Je příliš mladá. Leda asi jako nezaměstnaná matka nezletilých dětí. Ale je majitelkou firmy, která má příjem. Na vdovský důchod, pokud sama důchod nepobírá, je nárok asi jenom rok, pokud to nezměnili.
Koupit studio - co by v něm dělali? Co nahrávali? Jak by někdo z nich řídil jeho provoz, když to žádný z nich nikdy nedělal?
Jinak Karel rozdával, ne že ne. Všude, kde se pohyboval, platil velká dýžka. Na útratu nehleděl. A že se neustále někde pohyboval.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.