Po Ivaně Gottové se slehla zem: Srdcervoucí důvod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Po Ivaně Gottové se slehla zem: Srdcervoucí důvod!

Co teď bude s jeho oblíbenou chalupou?
Co teď bude s jeho oblíbenou chalupou? (Foto: Netflix, archiv K. Gotta)

Chalupa v Doubici byla místem, ke kterému měl Karel Gott (†80) velmi silné citové pouto. Obklopen zelení, svými nejbližšími a klidem se právě tady rozhodl prožít poslední chvíle. Spolu s jeho odchodem se ale vytratil život i z domu. Ivana se s dětmi místu plnému vzpomínek vyhýbá i dva roky po Mistrově skonu.

Gottova milovaná chalupa byla centrem rodinného dění. Z filmového snímku Karel je patrné, že tu Gottovi trávili hodně času, na chalupu dojížděla kromě Ivany (45), Charlotte a Nelly i Gottova dcera Lucie se svými dětmi. Právě odsud také pochází scéna, kdy Karel plete s vnoučky velikonoční pomlázku. Teď je ale osud rodinného sídla ve hvězdách...

„Na život!“ připíjí si Karel Gott v ukázce z filmu KAREL

Video se připravuje ...

„Jeho paní sem nejezdí, už hrozně dlouho jsme kolem nikoho neviděli,“ potvrdili eXtra.cz blízcí sousedé s tím, že čas od času tu jen zahlédnou parkovat na omezeně dlouhou dobu totéž auto, z čehož usoudili, že jde o někoho, kdo dům pravidelně zvelebuje zvenčí.

„Dříve sem jezdily dokonce autobusy lidí z Německa a byli zklamaní, že na tom domě není nic vidět. Nevím, co čekali, snad nápis, že tu bydlí Karel Gott, nevím,“ zavzpomínala obsluha místní restaurace. Připomněla také, že svého času museli tajit, kde Mistr vůbec bydlí. „Ptal se nás doslova každý, nakonec jsme se domluvili, že to zástupům lidí prostě říkat nebudeme, aby pan Gott a lidi z vesnice měli taky nějaký klid,“ řekla také.

Ze snímku Karel: Střípky ze soukromí

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
hanainge
29. 5. 2022 • 03:24

Výše uvedený článek není pravda, protože je fakt, že Karel Gott neměl chalupu v Doubicích. Trvzení v médiích, aby Karel Gott měl v Doubicích chalupu, je lež a hloupá i falešná reklama! Za to může Ivana Macháčková a fotky v článku s Karlem Gottem, Ivanou Macháčkovou a dětmi v Doubicích jsou fotomontáže! To je fakt!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně Ivana Macháčková dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott a to potvrdil i pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966. Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto Karel Gott chtěl mít klid a Karel Gott opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje dámu, která žije v Německu.

-bello-
26. 5. 2022 • 23:38

travina
--------

milá trávo, musíš tady být už dlouho.Beladona byl můj nick, který neustále někdo napodoboval, tak jsem veřejně oznámila, že ho ruším a uvedla se novým, tj tímto současným.To už je ale dost let , 4 ? - možná ! Tak dlouho tady na diskuzi už jsem.
K stavbě v Doubici atd. říkám : ano, vím toho dost.
K tobě říkám:
ani travex, ani sekačka nepomáhá, jsi spíš větší, než menší množství, tedy nespoléhej, že bys ve mně měla k sobě diskutéra.
Čus .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.