Policista se skácel k zemi! 100 kilová Gottová v akci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Policista se skácel k zemi! 100 kilová Gottová v akci

Dominika Gottová
Dominika Gottová (Blesk:foto CNC: Marek Patek)

Dcera Karla Gotta (†80) byla během návštěvy Prahy hostem castingu na Muže roku. Jeden ze soutěžících, který je povoláním policista, chtěl zřejmě zapůsobit na porotu, a tak se rozhodl vzít Dominiku Gottovou do náruče. Jenže tohle nebyl vůbec dobrý nápad a s nejstarší dcerou se poroučel rovnou na podlahu!

„Jsi dobrý. Uzvedl jsi sto kilo,” chlácholivě ocenila policistův neúspěšný pokus osmačtyřicetiletá Dominika podle webu eXtra.cz. Takový metrák je přitom už řádná váha i na chlapa, jak se k němu nevysoká Gottová vůbec "dopracovala?"

Dominika Gottová: Na tátu si vzpomenu při dobrém jídle a při písni Pro tebe

Video se připravuje ...

„Přibrala jsem po léčbě ze závislosti na lécích na spaní. Dali mi místo nich lehčí antidepresiva, ty ale zavodňují, a takhle to dopadlo. Vím, že to není dobré. Kvůli obezitě se zadýchávám, je to peklo," vysvětlovala nadváhu před časem Slavíkova dcera a v pořadu Život ve hvězdách slibovala: „Přidám nějaký ten pohyb, až bude teplo. Budu chodit na procházky a snad i časem do fitka.“ No tak určitě ...

Podvedení fanoušci Brzobohatého zuří! A drsné reakce na píseň Gottové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.