Gottová přestřelila? Ivana sáhla ke zbraním nejtěžšího kalibru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Gottová přestřelila? Ivana sáhla ke zbraním nejtěžšího kalibru

Ivana Gottová
Ivana Gottová (CNC_Martin Hykl, David Kundrát)

Ozdobou předávání metálů na Pražském hradě byla bezesporu Ivana Gottová (46). Pro Řád Bílého lva za zemřelého manžela totiž dorazila v sakra odvážném modelu. Odhalená ramena vdovy z Bertramky ostře prozářila temnou gotiku Vladislavského sálu a očima na Ivaně tudíž nevisel pouze Miloš Zeman (77)!

„Dekolt vypadal hezky, i když je pravda, že je nyní doba, kdy odhalená ramena nejsou největším trendem. Je pravda, že na akci na Hradě mohla být ramena i zahalená, ale jak říkám, v tomto konkrétním případě mi to nevadí," ohodnotil Ivanu Gottovou stylista slavných Kája Pavlíček (49) na webu ŽivotvČesku.cz.

Ostuda hrobu Skořepové! Kde je urna? A kritika dcer Gotta k filmu o něm

Video se připravuje ...

„Líbí se mi její účes, je příjemný, decentní, vhodný na tuto akci na Hradě. Povedlo se jí také líčení, všiml jsem si, že jí sluší spíše jemnější líčení, není potřeba výrazné, ona sama o sobě je výraznou ženou," dodal na Ivaninu adresu Pavlíček. V arzenálu Gottové pak nechyběly ani diamanty od milovaného Karla nebo kabelka od italské Prady. 

Dokument o Gottovi děsí přátele. A Křížková bez manžela!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ovoce111
13. 3. 2022 • 07:59

Zeman očima nevisel na nikom. Navíc je známý jeho hulvátský postoj ke všem ženám. On má jen nekoordinované pohyby hlavy, už delší dobu nevydrží v klidu, převrací oči v sloup a nepřítomně zírá do všech stran. Alkohol si zřejmě vybírá daň.

-bello-
12. 3. 2022 • 22:41

Jo, takhle se dělá imáge pro VIP.

lekno
12. 3. 2022 • 19:45

Fakt óda – tenhle článek ! Měli by jste ještě zorganizovat soutěž „Czech Missis 2022“ . Jistě by p. Ivana vyhrála a bulvár by se topil v dalších ódach nad její aristokratickou krásou.. Nemá na ní ani vaše Natálie Kočendová ! A víte proč ? Neboť - ..„její ramena by tak ostře neprozářila temnou gotiku Vladislavského sálu a tudíž by na ni neviselo očima tolik mužú..“. Třeba by prozářila jemněji. Asi nebude Natálka tak silně výrazná jako paní vdova, tím to je.. Já se musím smát ! „Zbraně nejtěžšího kalibru ! “ Kapku komický mi to celý přijde, nemúžu si pomoct. Ale možná chtěli autoŕi trošku pobavit lidi v téhle smutné době – což jim vyšlo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.