Nevraživost v rodině Gotta: Tohle Ivana vážně dělá? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nevraživost v rodině Gotta: Tohle Ivana vážně dělá?

Objevila se tu jen na chvíli, ale už je kolem toho pořádný poprask. Poté, co Dominika Gottová (48) představila píseň Pro tebe, kde se zpovídá z niterných pocitů a sebelítosti a žalem nad skonem otce, Karla Gotta (†80), zase čeří vody v rodině. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

hanainge
01. 02. 2022 23:49

Výše uvedený článek není pravda, protože je fakt, že Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott. Pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966, potvrdil, že Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý, Ivana Macháčková pro Karla Gotta jenom pracovala jako uklízečka, na PC a Karel Gott zakázal jí jít do ložnici Karla Gotta. Konečně Karel Gott vyhodil Ivanu Macháčkovou, protože ona byla drsná!

Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta a Dominika Gottová je pilná i slušná dáma. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto on chtěl mít klid a opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje jinou ženu, která žije v Německu.

Video „Pro Tebe“ s Dominikou Gottovou je krásné! Co doufá Ivana Macháčková, vůbec není důležitý a nikoho to nezajímá!!!

Uživatel_5564342
29. 01. 2022 06:10

levandulova/ Mozna se mylim, ale mam dojem, ze knucite zavisti, ze Dominika dostala od otce nejake finance. Ze knucite, nebot si neumite vydelat stejne penize jako si vydelala Dominika. A knucite, jak moc se nadrete a jeste musite delat prescasy. Neknucte, nezavidte a zarecitujte, zazpivejte nebo se postavte pred kamery jako to udelala Dominika. DOMINIKO FANDIM VAM. NEVZDAVEJTE SE A ZAVISTIVE HLOUPE KRITIKY IGNORUJTE.

Uživatel_5564342
29. 01. 2022 06:03

bello /plne s vasim komentarem souhlasim. Opravdova MACECHA.

1pravda1
28. 01. 2022 23:53

Jestli někdo tyje z Gotta tak je to Ivana roky v domácnosti, dokonce odcházení manžela prodala za několik milionů korun české televizi... a že se starala o nemocného manžela, to jsme viděli - jedno milé slovo tam nezaznělo, jen výčitky máš vyčištěné boty, nemáš díru pod paží, Ivano nikam nevolej - a už volá ani na konec věty nepočká, obouvá mu boty na kameru, hledá prášky pod stolem - jen aby ukázala jak se stará... Film je o velké Ivaně po boku Gotta - to tam muselo být a Špátová bude plakat, že se tam kvůli tomu nevlezla poslední oslava Gotta 80. narozeniny na Jezerce, poslední cesta k moři, poslední setkání s Vondráčkovou a dalšími, atd..... je tam jen jak se Ivana starala - ale co pro Ivanu udělal Gott za svůj život, to on makal, všude se jí zastával, i když dělala týden v muzikálu a pak jí jako bolel krk tak je nechala ve štychu, Gott vystupoval i v den, kdy mu umřela máma, a ta kňučka ivana mu dělala ostudu po muzikálu... Každá manželka se stará o nemocného manžela - a to nemá miliardu na účtu, není zdravotní sestrou v domácnosti, nemá dům manžela v osobním svém vlastnictví, nemá mluvčí, hospodyni a chůvu k velkým dětem, GOTT BUDE VŽDY PROFESIONÁLEM, KTERÝ NĚCO DOKÁZAL, IVANA JEN PROFESIONÁLNÍ VDOVOU V DOMÁCNOSTI.....

-bello-
29. 01. 2022 00:48

1pravda1
------------

Aspoň někdo, kdo to vidí normálně a není z podivného stáda fan klubů!

levandulova
28. 01. 2022 18:15

Jojo, u salamu si nevydela, jako kdyz se pokousi "stat na podiich" a prodava se do bulvaru, chudera jedna. Miliony od taty prosustrovala a knuci, jaka je chudinka. Ja zadne miliony nikdy nedostala, pracuju, sama se uzivim a neknucim. Ackoli to, co ona ma za dva dny, mam ja za dva mesice i s prescasy. Dominiko, ze se nestydite! Dospela, ba uz stara, zenska a chova se jako decko. Intelekt vam do vinku bohuzel dan nebyl.

-bello-
28. 01. 2022 12:19

Kdo zaseje vítr, sklízí bouři! A Ivanka provětrala majetek na " Bertramce " tak důkladně , že od nálezu rakoviny uzlin se 2 roky před smrtí převedl majetek na ni a dokonce část i na její matku. A i z toho je morálně nepřijatelné, že zneužila tísně své step dcery Dominiky, odtáhla ji s dementním Gottem k notáři , tam jí šoupli propisku do ruky a prej podepiš za 6 mil. vzdání se!!!
Tak holt sklízí Ivana bouři .
Panebože, když si vzpomenu, jak potom přes bulvár nabízela Ivana " šlechtetně " , že Dominice zařídí levný podnájem u své kamarádky , zvedl se mi nad "národní vdovou " žaludek.
A teď mě napadlo, proč vlastně dala toho psa labradora pryč ?Dyť byla a je 30 let nezaměstnaná ( její umělecké pokusy nepočítám a Gottovi akorát tak třídila poštu ).Doma má pomocnice a holky měly tutora a chůvy. Na styk s veřejností má "mluvčí " a na majetek má bankéře .Na pohřeb nesáhla, zorganizováno bylo " státem " Jediné co pracovala byla cenzura fotek a textu v knize a přidávání snímků o své dojemné péči do filmu , čímž se Špátovou vytvořily nezajímavý doják.
-------------------------------------

Byla bych ráda, kdyby mě teď zdejší "kristinn" dala pokoj.
Momentálně by se měla spíš vyjadřovat k jejich putě Čaputě, že jim v středu Slovenska povolila letiště NATO, namířené na Rusko , protože ta blbka si myslí, jak je Ukrajině ubližováno!. Hlavně mi jde o to, aby si tam ukrajinské "politické " migranty pak nechala a neposunovala je směr Česko. Máme už plno.

travina
28. 01. 2022 12:41

Bello, kdy už tu svoji prolhanou hubu, plnou splašek a urážek zavřeš????? Ty tvoje kecy jsou roky stále dokola stejné a slušné lidi už nebaví. Jsi psychopatka jako hrom, jen pár hloupých lidí ti nalítne, ale kdyby věděli, kdo vlastně jsi, a jak hnusně žiješ, tak opravdu žasnou!!!!!! Já vím, že za svoji psychickou nemoc nemůžeš, ale co je moc, to je moc Hanaige je proti tobě malinkatá, ta si jede pořád to stejné, ale ty kromě stejných keců, vždy ještě na každého, zde propíraného člověka, nějakou hnusnou novou slinu vyplivneš. Ale hlavně na K.Gotta a jeho rodinu. Ty by jsi byla šťastná, kdyby jsi vůbec nějakou měla, bohužel nemáš a tak stále kolem sebe nenávistně kopeš A piš si na moji adresu klidně co chceš, stejně hodně diskutérů už za ty roky ví, co jsi zač!

honzina
28. 01. 2022 08:10

Palicí přes palici, bóže to je bučanda!!!!!!!!!! Než by makala a držela hubu, bude jen pomlouvat, chlastat a lézt do bulváru, prostě duševní mrzák!!!!!!!!!!!

kristinn
27. 01. 2022 18:33

Mirka, Ty by si nechránila svojho manžela, keby bol tak vážne chorý?Myslíš, že Ivana to mala pri ňom úplne ľahké okrem peňazí?Iste ho ľúbila a chcela pre neho len to nalepšie...Môj názor, nikomu ho nevnucujem...

miroslava13
27. 01. 2022 18:12

domču nemusím. ale o tom, že Ivana blokovala Karlovi telefon a přátele, tak to tehdy říkal i Drobný....a Gott s ním kvůli tomu přerušil styky.

kristinn
27. 01. 2022 18:03

Pisálek, ty si s nimi žil, že to tak dobre vieš???Alebo si sama Dominika???

illenne
27. 01. 2022 18:00

Ještě, že Ivana Gottová je rozumná a z jejích řečí si nejspíše hlavu nedělá. Horší bylo, co předváděla, když ještě žil Karel Gott. Prostě Dominika.

kristinn
27. 01. 2022 17:58

Kolem mě je tolik pozitiv. Nejen Timo, ale v Helsinkách se cítím doma. Mám tam klid. Své soukromí. Je to k nezaplacení.“
Kruci! Na kieho čerta sa stále vraciaš a robíš len a len zlo.
Pozrela som si nejaké jej prechlastané rozhovory. Jej sa vraj otcov spev ani nepáčil, vraj ona tak rock a metal. A peniaze otcove sa ti páčili, nemakačenko??? A vraj ona by chcela cestovať po svete. Najskôr si zarob, pričiň sa, aby si na to mala a neparazituj stále na otcovom mene, ktoré iba kazíš a dehonestuješ ho po smrti!Ivane nesiahaš ani po kotníky, tak si o ňu neotieraj tú svoju prechlastanú papuľu.O matinku sa treba starať, ale Ty ani to nedokážeš! No, daj, čím si prispela na jej pobyt v penzióne? Prečo sa o ňu nestaráš? Deti nemáš, prácu nemáš!Za otcovho života si si užila dosť a z jeho peňazí.Všetky sú prešustrovanéé, ako aj majetky. Ozaj, zlatá retiazka od otca ešte žije, či je už niekde v zastavárni? Neusporiadaš náhodou za prítomnosti médií jej dražbu? A nezabudni vyplatiť dlhy, ktoré si tu nasekala!

Uživatel_5564460
27. 01. 2022 17:14

Kdyby blbost kvetla tak se vznáší jako holubice, je opravdu nemocná. Ať se stará o maminku a dá jí ty peníze. Kdyby nebylo jakoby umělce tak tady chodí po žebrání , neurazej Ivanu a děti. Hanba a ať už radši odjede nikoho nezajímá, jen maminku snad. Tak je chudák musel ji ten chlap koupit oblečení. Ubohé

Alva
27. 01. 2022 16:41

Timo je pro ni pozitivum, tak to mne skutečně pobavilo, milostivá by měla na sobě zapracovat, za chvíli se neunese.

borka30
27. 01. 2022 14:00

JCI - proč píšete o Ivaně. Ivana nedává žádné rozhovory. Proč se tedy o Ivanu otíráte?

pisalek
27. 01. 2022 17:30

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

borka30
27. 01. 2022 20:48

pisalek - to svědomí máš ty určitě horší.

-bello-
28. 01. 2022 11:11

pisalek
--------
Ivana nasadila imáge důstojné vdovy.Ta blbka se už ani normálně usmát neumí.Navenek pochodující cnost, ale v soukromí štěkna, je úplně stejná , jako ta její máma Blanka v Opavě. Feny , štěkny.Ivana má doporučené mlčet. Zabředla by jinak do debat, které by zrovna ji poškodily, protože je hloupá , jak troky.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.