Prachař se stěhuje ke Gottové! Kubu tu občas potkáváme, práskl soused | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Prachař se stěhuje ke Gottové! Kubu tu občas potkáváme, práskl soused

Jakub Prachař s Karlem Gottem
Jakub Prachař s Karlem Gottem  (Foto Blesk - Roman Souček, Marek Pátek, David Malík a archiv)

Zatravněné plochy a zbořeniště sklepa v obci Doubice na Děčínsku říkají už od července loňského roku »pane« Jakubu Prachařovi (38). Herec se tak jistě brzy stane novým sousedem Ivany Gottové (46), která si v severočeské vesničce nechala postavit moderní roubenku ještě za života svého manžela Karla Gotta (†80).

Kubovi přirostla Doubice očividně k srdci stejně jako jeho dědečkovi Iljovi Prachařovi (†81), který tam měl svou chalupu. „V dětství jsme tam bývali často s dědou,“ vzpomínal už dříve vnuk Trautenberka z Krkonošských pohádek.

Pokračuje v tradici

A tak Jakub nelenil, a když se naskytla příležitost, koupil ve vesnici celkem tři pozemky o celkové výměře 1123 m² za velmi slušnou částku 2 miliony korun. Podle kupní smlouvy se jedná o nemovitosti, jež tvoří zejména trvalé travní porosty a zbořeniště sklepa. Navazuje tak na rodinnou tradici a obec u Českého Švýcarska se rozroste o dalšího zástupce slavného hereckého rodu. „Kubu tu občas potkáváme. Dělal tu i koncerty, když to situace dovolovala,“ prozradil deníku Aha! jeden z místních obyvatel.

Exkluzivně na stavbě Gottovy chalupy! Karel s manželkou jezdil dělníky kontrolovat!

Video se připravuje ...

Magické datum

Obec Doubice učarovala také Slavíkovi, který si zde nechal postavit krásnou roubenku. S ženou trávil na chaloupce před svou smrtí hodně času, a Gottová tak dostane nového souseda, se kterým se dobře zná. Navíc to k sobě nebudou mít daleko, necelý kilometr. Z data, kdy Jakub podepsal kupní smlouvu, ale trochu mrazí... Stalo se tak 14. července 2021, tedy v den Gottových nedožitých 82. narozenin!

Agáta Prachařová - nový vztah, rozvod!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Petra Urbanová
14. 3. 2024 • 12:33

Je mi vás líto , protože pravda je, že nic z toho co jste napsal/a není pravda

Renata Gmati
23. 8. 2022 • 01:35

Je mi vás tak líto, jste opravdu tak nešťastný a zlý člověk který jen závidím a neumí nic jiného než ubližovat jiným. Jděte se léčit, ale myslím že to nepomůže.

hanainge
15. 2. 2022 • 11:40

Výše uvedený článek částečně není pravda, protože je fakt, že Karel Gott nikdy neměl roubenku v obci Doubice! Lež, aby Karel Gott v obci Doubice měl roubenku, jenom je hloupá i falešná reklama, za kterou může Ivana Macháčková!!! Dále je fakt, že Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott. Pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966, potvrdil, že Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý, Ivana Macháčková pro Karla Gotta jenom pracovala jako uklízečka, na PC a Karel Gott zakázal jí jít do ložnici Karla Gotta. Konečně Karel Gott vyhodil Ivanu Macháčkovou, protože ona byla drsná!

Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta a Dominika Gottová je pilná i slušná dáma. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto on chtěl mít klid a opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje jinou ženu, která žije v Německu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.