Ani slavné jméno nepomohlo! Dominika Gottová utřela | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ani slavné jméno nepomohlo! Dominika Gottová utřela

Dominika Gottová
Dominika Gottová (Blesk:foto CNC: Marek Patek)

„Nyní bych ráda pracovala pro českou ambasádu v Helsinkách," nechala se slyšet Gottova dcera. Jak dopadlo její přání a stane se Dominika skutečně podřízenou exministra zdravotnictví a nového velvyslance ve finských Helsinkách Adama Vojtěcha?

„Chtěla bych se věnovat produkci kulturních akcí. Moc by mne to bavilo. Myslím, že za ty roky, co žiji ve Finsku, bych mohla být užitečná,“ svěřila se Dominika Gottová se svými pracovními záměry. Dcera Karla Gotta (†80) proto velvyslanci Adamovi Vojtěchovi (35) údajně napsala textovou zprávu se žádostí o schůzku.

Útok Dominiky na Ivanu v den premiéry! A Dáda se bojí mezi známé kvůli Felixovi

Video se připravuje ...

„S paní Gottovou žádná komunikace ohledně jejího pracovního uplatnění na velvyslanectví ČR v Helsinkách neprobíhá. Žádná pracovní pozice na tomto zastupitelském úřadě není ani k dispozici,“ shodila ze stolu plány osmačtyřicetileté Gottové mluvčí ministerstva zahraničních věcí Lenka Do podle webu Cnn.iprima.cz.

Podvedení fanoušci Brzobohatého zuří! A drsné reakce na píseň Gottové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
28. 2. 2022 • 16:49

hanainge...já když se potřebuji hodně zasmát,tak si najdu na diskuzi ty vaše plky...a to je jako kabaret...sice obehranej,ale po každé pobaví...vy jste osobo vlastně srandystka...

-bello-
26. 2. 2022 • 00:34

hanainge
-----------
cením si, žes to zkrátila.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.