Dominika sklízí, co zasela! Naštvaná Ivana stopla peníze | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dominika sklízí, co zasela! Naštvaná Ivana stopla peníze

Chování Dominiky Ivanu podle všeho namíchlo
Chování Dominiky Ivanu podle všeho namíchlo (Foto Aha! – M. Sekanina, D. Malík, M. Pátek, P. Machan, Profimedia.cz, archiv, M. Hykl, P. Machan)

Nejen Dominiku Gottovou (48) sponzoruje italský producent a zpěvák Gabriel Grillotti (62). Podle zjištění Nedělního Aha! finančně podporuje také její maminku Antonii Zacpalovou (86). Měsíčně bývalé tanečnici doplácí za soukromý pokoj v domově důchodců na Praze 9, v němž žije. Původně přitom cca 5000 Kč měsíčně platil matce své dcery sám Karel Gott (†80), po jeho smrti pak vdova Ivana (48).

Jenže tu Dominika svým chováním po Karlově odchodu pěkně vytočila, a pravděpodobně proto se rozhodla k nečekanému kroku. „Loni v létě Ivana přestala mamince příspěvek na bydlení v domově důchodců posílat. Přitom táta si přál, aby tomu tak bylo, i když tady nebude. A tak jsem to musela nějak vyřešit,“ svěřila Nedělnímu Aha! Dominika. Sama vydělávala v poslední době peníze za napsání a prezentaci svých knih. Ivana tedy pravděpodobně věřila, že Dominika své mamince pomůže z honorářů, které dostávala. Jenže to se nestalo...

Našla pomoc

Raději našla pro maminku finanční výpomoc u svých kamarádů. Hlavně pak u Grillottiho. Podařilo se nám zjistit, že to je právě on, kdo paní Antonii měsíčně s placením soukromého pokoje v domě seniorů pomáhá. „Já to nechci nijak veřejně řešit a komentovat. Prostě jsem to nějak vyřešila,“ sdělila nám na přímý dotaz Dominika, která s Grillottim už loni na jaře natočila píseň Pro tebe, v níž recituje tatínkovi do nebe a on jí ve stylu francouzkého šansonu odpovídá.

Dominika zuří: Pro Ivanu byla ostuda, sestra se jí štítila! A za co utratila 24 ,,mega“

Video se připravuje ...

Otce obdivoval

Propojili se díky velkému obdivu Grillotttiho k Dominičinu tátovi. Právě proto se snaží italský producent jak Gottové, tak i její mamince pomáhat. Na jak dlouho, to není jasné. Ale jisté je to, že peněz má tento rodák z toskánského města Carrara opravdu mnoho.

Neutáhla by to

Maminka Dominiky Gottové by sama ze svého důchodu celou platbu za soukromý pokoj neutáhla. „Nezvládala bych to! Proto jsem ráda, že mi Karel a následně Ivana pomáhali,“ řekla nám už loni paní Antonie. Tu Dominika během svého nedávného pobytu v Praze několikrát navštívila a vzala ji také na několik vynikajících obědů.

Nečekané gesto Ivany Gottové:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
E M
29. 4. 2022 • 09:22

Kdy už s tou hnusnou čůzou přestanete nás krmit. Nikdy nedělala jen parazitovala na tátovi a utrácela a utrácela. Je to hnus fijalový. Vážně už se na AHA nedá koukat, jste ne nic, když tahle je Vaše hlavní téma. Máme jiné starosti a zájmy.

levandulova
16. 2. 2022 • 17:11

Dominika by se mela stydet, je jen vyzirka a netahlo.

jity
16. 2. 2022 • 09:59

jardo přesně tak, závist je holt neléčitelná.

jity
16. 2. 2022 • 09:57

adesa to máte pravdu měla by poslat něco také vám. Budete pěkně nějaká socka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.