Dominika větří šanci! Dcera Gotta zkouší, co Ivana vydrží | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dominika větří šanci! Dcera Gotta zkouší, co Ivana vydrží

Dominika větří příležitost! Ivana se klidu prostě nedočká
Dominika větří příležitost! Ivana se klidu prostě nedočká (Foto Aha! – M. Sekanina, D. Malík, M. Pátek, P. Machan, Profimedia.cz, archiv, M. Hykl, P. Machan)

Dominika Gottová (48) se před několika dny vrátila zpět do Finska, ale to by nebyla ona, aby o sobě opět nedávala vědět. Dominika se totiž začala zajímat o dědictví po tatínkovi Karlu Gottovi (†82), i když se ho před lety vzdala a přijala odškodné.

Během svého nedávného pobytu v Praze stihla Gottová nejen vydat písničku, ale zjišťovala si, kdo vlastně tatínkův majetek zdědil. Zarazilo ji, že dědické řízení stále není uzavřené, protože ve smlouvách je mnoho nesrovnalostí.

Dominika Gottová po pěvecké premiéře: Další song? Nevylučuji to...

Video se připravuje ...

Dominice to očividně dodalo vítr do plachet, protože teoreticky by o dědictví mohla ještě zabojovat. Ale jak, když podepsala smlouvu o tom, že se ho definitivně vzdává a přijala odškodné ve výši šesti milionů korun? Podrobnosti prozradil webu Expres.cz Dominiky blízký přítel. „Dominika tvrdí, že v době, kdy podepsala takzvanou smlouvu o narovnání, byla pod vlivem antidepresiv, předepsaných ve Finsku. Navíc tvrdí, že k tomu podpisu byla vlastně dotlačena,“ pronesl.

Nejstarší dcera Karla Gotta vše řeší se svým právníkem ve Finsku a tato „hra na zfetovanou“ není až tak nereálná. „Bude muset předložit důkaz, že vážně ty léky brala, a pak by k tomu musel vzniknout znalecký posudek,“ pronesl právník.

Podvedení fanoušci Brzobohatého zuří! A drsné reakce na píseň Gottové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
21. 2. 2022 • 09:55

pisalek Dominika dostala za svůj dosavadní život víc, než se skutečně ví. Peníze, dárky, byt, auta, oblečení a stále dokola. Asi máte špatné informace, Karel Gott se navíc trápil, jak žije jeho dcera, přišla o byt, žila v pronajatém domku. Vlastní zkáza. Ke všemu ještě manžel s problémy. Ale to vy jen nechápete.

illenne
21. 2. 2022 • 09:52

pisalek Samé žvásty, hlupáku. Nikdo nerejžuje, tento dokument byl natočený po dohodě se scénáristkou a režisérkou. Tak co Vám vadí, asi vlastní hloupost.

illenne
21. 2. 2022 • 09:47

Nechte si své názory o tom, co přejete Dominice. Je vidět, že nepracující, ale chtivá peněz je pro Vás příjemná verze. Váš problém. Bylo jen na Karlu Gottovi, jak se svým majetkem naloží. Rozhodl se tak, jak se rozhodl. Dominika peníze shrábla a rozfofrovala stejně jako peníze za svůj byt a byt maminky.

illenne
21. 2. 2022 • 09:43

No to jsou zase výplody něčí nemoci. Vzpamatujte se, ještě, že Ivana Gottová byla s manželem velmi šťastná a mají spolu dvě nádherné dcerky Charlotte Ellu a Nelly Sophii.

stoneman003
12. 2. 2022 • 20:48

manunu:
Dík za info. Vážim si takých ľudí ako vy, čo majú v srdci pochopenie a objektivitu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.