Dominka Gottová: STŘELBA V HELSINKÁCH! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dominka Gottová: STŘELBA V HELSINKÁCH!

Dominika Gottová
Dominika Gottová (Blesk:foto CNC: Marek Patek)

„29. prosince jsem úspěšně složila zkoušky na soukromé bezpečnostní služby, security," pochlubila se Dominika Gottová (48). Takže z dcery legendárního zpěváka bude jako ochranka někde v obchoďáku?

„Začnu třeba security, jako jsou v obchodních centrech nebo byznys centrech, což je vlastně zároveň recepční, která zodpovídá za bezpečnost. Ale do budoucna bych chtěla ten vyšší level, ale na to je potřeba ještě další studium. To je osobní strážce nebo převozy cenností," upřesňuje Dominika Gottová své plány v bezpečnostní branži.

Dominika Gottová po pěvecké premiéře: Další song? Nevylučuji to...

Video se připravuje ...

„Hlavně se těším, že v pokračování studia už nebude jenom teorie, ale i praxe, což je střelba a zacházení se zbraněmi, výcvik. Já mám od dětství spíš klučičí zájmy. Chodila jsem v Helsinkách pravidelně střílet, je to super koníček," překvapuje dcera Karla Gotta  (†80) na webu Super.cz. 

Podvedení fanoušci Brzobohatého zuří! A drsné reakce na píseň Gottové

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
kristinn
7. 2. 2022 • 16:23

14TONY, veru, starého koňa obyčajne voziť nenaučíš,,,

kristinn
7. 2. 2022 • 16:20

kristinn
7. 2. 2022 • 16:19

denia, a prečo by nemala dávno makať Domina?Nemá deti, o matku sa nestará, pasie si celý život len svoje črevo. Mimochodom - myslíš, že Ivana nič nerobí?

kristinn
7. 2. 2022 • 16:16

illenne, nepostrehla som, že ty si tu už o tom písala. Ono aj keby to bol pokus o žart, vyznieva to smutne, nakoľko ona si vôbec nevie uvedomiť, na čo má a na čo nie.Prepitý mozog síce nevie normálne uvažovať...

kristinn
7. 2. 2022 • 16:12

Čítali Ste na Blesku? Vraj:
"ozvala se exministrovi zdravotnictví Adamu Vojtěchovi (35), zda by se nemohli pobavit o její případné práci pro českou ambasádu".
No, tak to je gól! Ešte, že sa neuchádza o miesto veľvyslankyne vo Fínsku! Nepustila by som ju ani WC na ambasáde čistiť. Fakt nie!. Táto osoba načisto stráca súdnosť.Keby bola prejavila záujem o nejaké miesto niekedy v mladšom veku, možno by sa z nej bolo niečo vykresalo, kým nebola zhumpľovaná totálne liekmi a pitím.Ono sa síce hovorí, že keď "Boh dá, aj motyka strelí", ale jej terajšie prijatie do pracovného pomeru na českej ambasáde by bol ozaj gól. Svetový!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.