Ortel nad Gottovkami! Ivana ve srovnání s Dominikou pohořela | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ortel nad Gottovkami! Ivana ve srovnání s Dominikou pohořela

Ivanu Gottovou srovnali s Dominikou
Ivanu Gottovou srovnali s Dominikou (CNC_Martin Hykl, David Kundrát)

A je to tady! Po představení klipu a písně Pro tebe se strhla mela. Mezi gratulacemi a hejty se dokonce objevují i slova, která počin italského producenta Gabriela Grillottiho (60) a nejstarší Gottovy (†80) dcery srovnávají s Ivaninou písní k manželově 75. narozeninám. 

Bylo zřejmé, že se o této písni bude diskutovat! Zvlášť poté, co Dominiku Gottovou (49) velká část veřejnosti odsoudila ještě před jejím vydáním a tento počin označila za odporný kalkul. Jenže teď to vypadá, že si song, ve kterém se Dominika vyznává z lásky otci, Karlu Gottovi, o kterém mimojiné vydala pomlouvačnou knihu, přeci jen podmanil část publika.   

„Hezké. A je to přesně tak. Musíte se spolehnout sama na sebe a věřit, že to dokážete. Nenaučili vás základ - hospodařit. Tak to bude těžké, začít žít život miliónů lidí v tak pokročilém věku. Ale prostě musíte. Táta Vás vidí a jako anděl Vás bude chránit, věřte tomu. Hodně vytrvalosti přeji,“ vzkázala jedna z fanynek vycházející pěvecké hvězdy Gottové. 

Vyděšený Krampol, problémy se srdcem! A Brzobohatí o rozchodu

Video se připravuje ...

„Dominiko, moc hezký klip i tvoje písnička, líbí se mi mnohem víc než Srdce nehasnou nebo písničky od Ivany,“ píše další fanynka a k tomuto názoru se dokonce jedna z dalších připojuje: „No, ve srovnání s písní od Ivany k narozeninám Karla je tato o hodně lepší, upřímnější!“ 

Jsou ale i tací, kteří Gottové na kus špeku neskočili a zůstávají stát nohama na zemi. „Dokud žil její táta, tak jí finančně dost pomohl, ale ona to vše promrhala a teď naříká. Co dokázala do těch jejích 50 let? Jak je vidět, nic,“ myslí si podle zjištění Super.cz další ze sledujících. „Kdyby se nenechala vláčet bulvárem (pro prachy, předpokládám), tak bych si řekla: Hezké, snaží se vyrovnat se ztrátou milovaného tatínka. Takhle v tom vidím jen další pokus z něčeho vytřískat prachy,“ nešetří ji další! Co na to říká sama Gottová, se nám zjistit nepodařilo, proslýchá se ale, že se jí to finančně vyplatilo. Za dva dny prý brala 70 tisíc korun. 

Felix zuří: Exmilenka se musí vystěhovat! A Gottová v léčebně kvůli alkoholu

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
hanainge
2. 2. 2022 • 00:10

Výše uvedený článek částečně není pravda, protože je fakt, že Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková je absolutní sobecká hyéna a chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott. Pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966, potvrdil, že Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý, Ivana Macháčková pro Karla Gotta jenom pracovala jako uklízečka, na PC a Karel Gott zakázal jí jít do ložnici Karla Gotta. Konečně Karel Gott vyhodil Ivanu Macháčkovou, protože ona byla drsná!

Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta a Dominika Gottová je pilná i slušná dáma. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto on chtěl mít klid a opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje jinou ženu, která žije v Německu.

Video „Pro Tebe“ s Dominikou Gottovou je krásné! Co doufá Ivana Macháčková, vůbec není důležitý a nikoho to nezajímá!!!

hanka549
29. 1. 2022 • 12:26

adeso
29. 1. 2022 • 10:38

no tak to napíšu narovinu: Ivana na mámu přepsala kde co, aby se ty miliardy poschovávaly a vy tady srovnáváte mámu od Dominiky, který žije na hranici bídy??? Kdo bez mozku to píše?? Gotovky???

adeso
29. 1. 2022 • 10:34

Ivana je obyčejná vyžírka, jinak by dala aspoň malý podíl.... třeba i Lucce

adeso
29. 1. 2022 • 10:33

proboha a od koho kdy dostala zaplaceno??? podepsala i blbou smlouvu a přišla o spoustu peněz Dominice jsem vždycky fandila

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.