Záhadný Ital s Dominikou přestřelili! Reklama na úkor Gotta (†80) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Záhadný Ital s Dominikou přestřelili! Reklama na úkor Gotta (†80)

Dominika Gottová se vrátila a hned si udělá ostudu
Dominika Gottová se vrátila a hned si udělá ostudu (David Kundrát, Robert Klejch, archiv)

Už dnes se má nejstarší dcera Karla Gotta (†80) zúčastnit vystoupení, jehož součástí je její pěvecko-recitační vložka. Má jít o jakási slova zesnulému otci do nebe, která mají proložit píseň italského producenta Gabriela Grillottiho (60), který se sice pasuje do role známé osobnosti, ale nikdo ho nezná. Tohle nedopadne dobře...

Vzhledem k životní úrovni Dominiky Gottové (48) ve Finsku je patrné, že má tak hluboko do kapsy, že se nechá zlákat k čemukoli. Jen aby ručičky nemusely moc makat. Bohužel si ani neuvědomuje, co se jí za zády rýsuje a co by každý zdravě smýšlející člověk označil za možné zneužívání dobrého jména jednoho z našich největších zpěváků všech dob, Karla Gotta. Publicitu mají s Grilottim tímto jménem zajištěnou a zvědavost popíchne většinu populace k zájmu.

Vyděšený Krampol, problémy se srdcem! A Brzobohatí o rozchodu

Video se připravuje ...

Gottová jde, bohužel, přes mrtvoly! Na jednu stranu je pochopitelné, že po životě, kdy žila ze sociálních dávek, je pobyt v hotelu a svoz i odvoz luxusními vozy příjemný, nicméně je na čase, aby si uvědomila, že na takové věci lze vydělat prací, kterou by si měla co nejdříve najít, neb věřitelé za chvíli začnou ťukat na dveře - budou-li mít na jaké. Vzhledem k platební morálce Gottové lze předpokládat, že ji jen tak někdo byt nepronajme. 

„Chci se zapojit do všech akcí nesoucích odkaz mého tatínka, pokud o to pořadatelé budou mít zájem,“ prohlásila podle Expresu po příletu. No... těžko říct, zda bude mít někdo zájem. Nejen kvůli této akci! V živé paměti je například stále ještě její kontroverzní kniha o jejím vztahu se slavným tátou, jejíž výtěžek jako dar odmítla i nemocnice, které, jak je známo, peněz na rozdávání nemají. 

Felix zuří: Exmilenka se musí vystěhovat! A Gottová v léčebně kvůli alkoholu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5564342
26. 1. 2022 • 18:09

Fandim Dominice Gottove. Nevzdavej se devce a nevsimej si kritiku, kteri nechapou dite, byt uz jsi dnes dospela, ktere je samotne. Je dobre, ze mas pratele, kteri jsou ochotni ti pomoci, at financne, psychicky, ci jinak. Ivana Gottova a nezavidim ji dedictvi po Karlovi Gottovi, je lakoma, sobecka, namyslena a at to vidi kdo chce jak chce, muj nazor je, ze te Dominiko okradla o to, co ti jako prvorozene dceri pana Gotta patrilo.A na zaver, divny platku Blesk me muzete zablokovat, pokud se vam muj komentar nelibi.

borka30
26. 1. 2022 • 14:43

hanainge - máš ji v přátelích, postarej se o ni, když její maminka to celý život nedokázala.

borka30
26. 1. 2022 • 14:41

Nezáviď!! Dominika také dostala dost, ale stačila vše rozfofrovat.
,

jity
25. 1. 2022 • 12:33

Vaše sáhodlouhé nesmysly nikdo nečte, tak se neobtěžujte s psaním.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.