Dominika Gottová zpátky v Česku: ČEKAL JI MILENEC VONDRÁČKOVÉ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dominika Gottová zpátky v Česku: ČEKAL JI MILENEC VONDRÁČKOVÉ!

Dominika Gottová a Petr Vojnar
Dominika Gottová a Petr Vojnar (Blesk:Czech News Center / Pavel Machan)

Je zpátky! Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) v pátek přiletěla po půl roce do Prahy. Čeká ji tady hledání nové práce a návštěva maminky a kamarádů. Dominika Gottová (48) ale vizuálně nepůsobí, že by byla v pohodě. A po stránce peněz na tom také není dobře.

Do Česka totiž zamířila takřka bez financí a spoléhá na pomoc kamarádů. Hned jeden ji vyzvedl na letišti. Moderátor a herec Petr Vojnar (45), který se objevuje po boku zpěvačky Lucie Vondráčkové (41). Proč? „Máme spolu rozjednaný jeden pracovní projekt, takže mi zajistil odvoz a ubytování. A budeme na tom projektu dělat,“ popsala Nedělnímu Aha! bez bližších podrobností Dominika. Podle našich informací Vojnar chystá pod vedením italského producenta Gabriela Grillottiho píseň, v níž má Gottová také krátce zpívat – recitovat. A za to si má věčná průšvihářka nějakou tu korunu vydělat.

Zaplatí dluhy?

Hned ji ale bude muset pustit. V Praze ji totiž čeká vyrovnání dluhů za minulé bydlení v pronajatém vysočanském bytě (Aha! informovalo). Za vymalování a opravu parket, které poničila vyteklá lednička, vysolí Dominika okolo 30 tisíc korun. „Musím to vyřešit, vím o tom!“ komentovala to po příletu Gottová. Ta ve Finsku žije ze sociálních dávek, z nichž platí bydlení i obživu. Stálou práci si zatím, buď kvůli restrikcím, nebo své problematičnosti, nenašla.

Felix zuří: Exmilenka se musí vystěhovat! A Gottová v léčebně kvůli alkoholu

Video se připravuje ...

A tak chce zkusit štěstí v Praze. Má dojednaných několik pracovních schůzek a pokud by jí některá nabídka vyšla, je připravená se do Prahy opět natrvalo přestěhovat. „Timo je stále pryč a já jsem v Helsinkách na všechno sama. Takový život je šílený,“ objasnila. Jak jen tohle dopadne...

Felix o Gottovi: Smrt v přímém přenosu! Zpěvačka chytla naschvál Covid a zemřela

Video se připravuje ...

 

Párty s kamarády

Hned po příletu do Prahy Gottová zašla na párty se svými dalšími kamarády do Slovanského domu, kde si dopřála i několik drinků. Víkend chce věnovat návštěvě maminky a dalších přátel



Přečtěte si
-bello-
25. 1. 2022 • 01:18

hanainge
------------
Madam, vám se dneska zaseklo Cé, nebo Ctrl ?

-bello-
25. 1. 2022 • 01:15

Baldedash
--------
denně ti ho ovlivňují!Denně!

-bello-
25. 1. 2022 • 01:14

A Lucinka Vondráčková má trhlinku v svém imáge!

AHel
23. 1. 2022 • 21:24

Skoro v 50 letech, by se už měla umět postarat samo o sebe a nikoliv stále někomu viset na zádech....že je dcera Gotta je pro ní prokletí, peníze dostávala, nikoliv vydělávala, ale lásku a hezké děctví asi sotva měla, byla zvyklá "falešný"obdiv, který si nezasloužila. Gott mě dohlídnout, aby měla nějaké školy, aby byla soběstačná. Na jedné straně ji hrozně lituji na druhé straně je už dospělá, bohužel je přerostlé dítě s alkoholem v ruce....

kristinn
23. 1. 2022 • 15:06

To je prašina hnusná!!!Miesto toho, aby utekala za materou, ona si ide dať zopár drinkov! Ak táto osoba má aspoň jediného opravdového priateľa, mal by jej obúchať prepitú gebeňu o stenu a ukázať je, alebo na reťazi priviesť na správnu životnú cestu! Je ro naozaj hnusný, prehnusný človek. Ona má dlhy, miesto toho, aby šetrila každú korunu, aby ich splatila, ide zas chlastať. Fakt ten Gott mal radšej strčiť penis do gumenej anči, ako splodiť toto indivíduum!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.