Životní šance pro Gottovou! Splněný sen na dosah ve spárech pochybností | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Životní šance pro Gottovou! Splněný sen na dosah ve spárech pochybností

Autobiografická kniha Karla Gotta (†80) Má cesta za štěstím nepřestává překvapovat. Mistr se v ní vypisuje mimo jiné i z momentu, kdy jeho žena Ivana (45) dostala od televize Prima životní nabídku moderovat VIP zprávy.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

blamal
16. 01. 2022 08:35

Jasne ze dostala nabidku jen kvuli prijmeni. Bez spetky talentu prosla i muzikalem a na Prime otravovala monotonnim prednesem prilis dlouho. Je k nicemu, ma jen obri sebevedomi. Z nosate barove povalecky a davajky se holt presita hvezda showbyznysu nestala.

pasadena
15. 01. 2022 15:13

Hanainge,tak dobře čti co ti teď napíšu.Protoze paní Gottová má na rozdíl od tebe úroveň, rozhodla jsem se že za ní na tebe podám trestní oznámení.Takovou sprostotu co tu na ni porad chrliš ti nemůže projít. Hnusoto jedna odporná.

vesely_kaktus
15. 01. 2022 23:21

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Uživatel_5555751
15. 01. 2022 02:12

Zablokuje toho blbce co tady píše ty hovadiny. Starej se raději o sebe a ne o druhé.!!!

rydlo
15. 01. 2022 12:17

Stejné hovadiny pod „hanainge” píše v různých časopisech otravná fanynka Gotta Hannelore Uhl, které vlezlo na mozek, že Gott nestál o její panenství, které si uchovává pro něj dodnes. Asi si myslí, že Gott vstane z mrtvých a konečně ji o.uká. Hannelore Uhl má profil na FB, je to od pohledu neukojený odpudivý zjev, kterému hrabe, její příspěvky tomu odpovídají.

hanainge
14. 01. 2022 20:16

Výše uvedený článek není pravda a článek je nesmysl, protože je fakt, že Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně dostala trest od Pána Boha!!!

Ivana Macháčková byla jenom moderátorka, protože spala s muži, které pracují u televizi “Prima”. Karel Gott s tím nemá nic společně, což taky je fakt! Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott. Pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966, potvrdil, že Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý, Ivana Macháčková pro Karla Gotta jenom pracovala jako uklízečka, na PC a Karel Gott zakázal jí jít do ložnici Karla Gotta. Konečně Karel Gott vyhodil Ivanu Macháčkovou, protože ona byla drsná!

Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta a Dominika Gottová je pilná i slušná dáma. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto on chtěl mít klid a opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje jinou ženu, která žije v Německu.

aveneta
14. 01. 2022 15:50

Ivana se již před pár lety zkoušela být moderátorkou tzv. VIP zpráv no opravdu to nebylo nic moc.... nemá talentt na to moderovat /třeba má skryté jiné talenty/ale jako moderátorka nikoliv

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.