Definitivní rozchod známé zpěvačky! Může za to Gottová? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Definitivní rozchod známé zpěvačky! Může za to Gottová?

Pár neustál druhou krizi. Nese na tom stále podíl viny dcera Karla Gotta?
Pár neustál druhou krizi. Nese na tom stále podíl viny dcera Karla Gotta? (archiv Š. Rezkové a M. Kolodzieje)

Dlouho očekávaná veselka se nekoná. Životem zkoušená zpěvačka a autorka hitu Borůvková, Šárka Rezková (52), vstupuje do nového roku single. V kuloárech se proslýchá, že pár neustál druhou krizi, navíc se tu nějak začíná skloňovat jedno jméno...

Před třemi lety to vypadalo doslova pohádkově. Miroslav Kolodziej Rezkovou požádal o ruku na prknech divadla Hybernia přímo před zraky vyprodaného hlediště a vdova po Jiřím Brabcovi (†63) se do roka a do dne mohla stát vdanou paní. Veselka se ale nekonala. Oba partneři spadli do kolotoče hádek, které začaly nebezpečně eskalovat. Důvodem byla první dcera Karla Gotta (†80), Dominika. Gottovou totiž po jejím návratu z Finska do Čech u sebe nechali bydlet, a ta jim za odměnu málem zapálila celý dům, protože usnula s cigaretou v puse. 

Dominika se pokusila o sebevraždu! A Rezková objevila exekuci Brabce po 17 letech

Video se připravuje ...

První krize jejich vztahem sice zamávala, přesto se pár ještě zvládl polepit. Ne však na dlouho. Do nového roku tak vstupuje každý z nich sám, což Rezková stvrdila změnou statusu na Facebooku na „nezadaná“. 

„S Mirkem jsme se rozešli, ale více to rozebírat nechci,“ řekla Blesku. Kolodziej byl sdílnější. Popsal, že šli od sebe symbolicky na Silvestra. „Tak, abychom do nového roku vstupovali každý sám za sebe. Ten vztah nefungoval uz dlouho," řekl k věci.

Šárka Rezková 17 let po sebevraždě manžela Brabce: Co mu přinesla na hrob?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.