Překvapení roku! Zadlužená Gottová přijela do Prahy zpívat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Překvapení roku! Zadlužená Gottová přijela do Prahy zpívat!

Mistr s dcerami Dominikou a Lucií
Mistr s dcerami Dominikou a Lucií (Martin Hykl, Herminapress.cz, Facebook)

Mnozí se domnívali, že Gottová (48) po návratu tvrdě narazí a že nebude mít ani na rohlíky. Jenže teď všem vytřela zrak. Na letiště pro ni přijel řidič, který ji jako hollywoodskou celebritu převezl do hotelu.

To, že Gottovou na letišti přivítal Petr Vojnar (45) rozhodně není náhoda. Pracuje s ní totiž na jednom z hudebních projektů pod taktovkou italského hudebního producenta Gabriela Grillotti, který v Praze pod značkou MKMM produkuje začínající i zavedené umělce.

Ačkoli Gottová nikdy nešla ve šlépějích svého otce, Karla Gotta (†80), neb pracovala chvíli jako kosmetička nebo jako prodavačka v lahůdkách, teď to vypadá, že se v sobě rozhodla objevit pěvecký talent.

Útok na Hegerovou! Kariéra přes postel. A Gottová v existenční krizi

Video se připravuje ...

Vojnar má podle všeho chystat píseň, v níž má Gottová také krátce zpívat – recitovat, takže si nějaku tu korunu vydělá. Ovšem otázkou je, zda nepůjde všechno na pokrytí vroubků, které si tu nasekala. „Dluží několik desítek tisíc korun, ta paní chce samozřejmě ty peníze zpět, Dominika se k tomu ale zatím nemá,“ řekl Expresu zdroj z okolí její poslední pronajímatelky bytu. 

Je zřejmé, že si tu po tomto projektu Gottová bude muset najít normální práci. Na pomoc přátel už se moc spoléhat nemůže. Poslední pomoc od kamarádky Šárky Rezkové skončila fiaskem. Gottová jí totiž málem zapálila dům.

Útok Dominiky na Ivanu v den premiéry! A Dáda se bojí mezi známé kvůli Felixovi

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanainge
24. 1. 2022 • 01:17

Dominika Gottová nemá žádné problémy s alkoholem. Za to Timo Tolkki a Šárka Rezková mají problémy s alkoholem. Nikdo nemá právo urazit Dominiku Gottovou. Nechte Dominiku Gottovou konečně v klidu. Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je dcerou Karla Gotta! Akceptujte konečně pravdu!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.