Gottová v šoku z tátova dokumentu: Proč se takto nechal natáčet? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gottová v šoku z tátova dokumentu: Proč se takto nechal natáčet?

Dominika Gottová
Dominika Gottová (Blesk:foto CNC: Marek Patek)

Během svého týdenního pobytu v Praze Dominika Gottová (48) viděla dokument o posledním roce života svého otce Karla Gotta (†80). A zatímco většině lidí se film Karel líbí, nejstarší Mistrova dcera byla po jeho zhlédnutí pořádně v šoku.

A netajila se svým velkým rozčarováním. „Nechápu, jak se mohl táta nechat natáčet v situacích, které jinak celý svůj profesní život veřejnosti ukazovat nechtěl,“ svěřila Aha! před odletem z Prahy Gottová. „Třeba jak mu berou krev, jak mu není dobře, jak chřadne, jak nemá hlas... Sakra, proč to udělal?“ plakala Dominika, která se dodnes s tátovým odchodem nemůže vyrovnat. A jak dodává, vše nechápe tím spíš, že její táta chtěl být na veřejnosti vidět vždy v plné síle.

Podvedení fanoušci Brzobohatého zuří! A drsné reakce na píseň Gottové

Video se připravuje ...

Šlo o peníze?

Gottová si pokládá otázku, zda bylo záměrem jejího táty díky filmu ještě více finančně zajistit svou ženu Ivanu (46) a dcery Charlottu (15) a Nelly (13) anebo opravdu tolik chtěl, aby lidé jeho odcházení viděli. „Byl neuvěřitelně statečný, to je v tom filmu vidět! Ale nebyl to už on, protože vážně nikdy nechtěl, aby lidé viděli, že ho něco trápí. Ten film jsem probrečela a už ho vidět nechci,“ uzavřela Dominika.

Fotka a záběr

Sama Dominika odmítla ve filmu, na kterém jejím tátovi velmi záleželo, účinkovat. V dokumentu Karel je nakonec vidět na fotce z dětství a následně na záběru z pohřbu v katedrále sv. Víta. „Jsem ráda, že tam záběry z našeho posledního setkání nejsou, vypadala jsem na nich strašně,“ okomentovala dva a půl roku starou kauzu.

Dominika Gottová po pěvecké premiéře: Další song? Nevylučuji to...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Kosodrevinka
23. 2. 2022 • 11:03

Špátova asi už odteď si pripravuje film o umíraní sveho dedečka...vždyď je to dcéra od sommerky...tak jmeno zabezpečí sledovanosť a penízky budovu cinkat...
v poslednej chvíli si starečka uchytila a ups dítko taky se zadarilo, mise splnená, špata odrazu už není na dívky...

Scenár podobný,ne li stejný s Ivankou, ješte pred smrtí bude muset být její stařeček hlavní postava vo filme o svém vlastní umíraní, chudáčik...

Dominika má pravdu, Gott byl vždy elegán, toto by nikdy nedovolil, aby takto úboho bol vystavovaný, pod lékmi jasne už byl...

AKO V CIRKUSE ATRAKCE

Není to normálni, asi chceli

americký doják, že budeme všichni plakat, kňučet, opak je pravdou, je to BEZCITNOSŤ, UBOHOSŤ,
VYTRISKAT PENIZE za každou cenu

lekno
7. 2. 2022 • 14:53

jity : Já tady nenapadám lidi, nelžete. Pročtěte si, co zde na mne kydla například osoba s nickem vlajka – tomu se říká napadání ! Špiní mně zde bez dúkazú. A když reaguju na podlý útok na mou osobu, nelíbí se vám, co ? Choďte s tím pokrytectvím někde jinde, třeba za Ivanou.. Názory mít múžu, jaké chci. Vy mi nebudete poroučet, co si mám myslet a psát.

jity
3. 2. 2022 • 09:14

A co jako s tím chcete dělat a je vám do Gottovo jmění h.... Já nevím jak se dohodli a co spolu měli nebo neměli. Proč vy to řešíte a napadáte tady lidi. Hlavně, že vy jste spravedlivá.

lekno
2. 2. 2022 • 14:20

jity : Jo, netýká se ? Jsem nevěděla, že informace v souvise s dědictvím po Kájovi, o kterých se v bulváru klidně píše – jsou státní tajemství ! Jděte s tím do háje, tohle na mne neplatí.. A že by jste ji taky nedala nic, mi je jasný už jenom podle toho, jak píšete.. Smysl pro spravedlnost nebude právě vaší silnou stránkou osobnosti. Jak by svúj dědický podíl ona pak použila – do toho vás nic není. Měla na ten d. podíl právo. Tečka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.