Bubeník Karla Gotta (†80) Jan Žižka (68): Leží v umělém spánku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bubeník Karla Gotta (†80) Jan Žižka (68): Leží v umělém spánku!

Karel Gott, Jan Žižka
Karel Gott, Jan Žižka (red)

Kvůli oboustrannému zápalu plic ho museli uvést do umělého spánku. Bubeník Jan Žižka (68), který čtvrt století vystupoval s Karlem Gottem (†80), a navíc chodil s jeho nejstarší dcerou Dominikou (48), zápasí o život. Lékaři ho museli dát na ARO.

Jeho manželka, zpěvačka a fotografka Olivie Žižková (46), prosí přátele v slzách o modlitbu. „Kvůli oslabené imunitě se Honza nemohl proti covidu nechat očkovat. Má tu nejtěžší variantu, navíc je astmatik. Myslím na něj nepřetržitě a posílám mu energii,“ svěřila zdrcená manželka deníku Aha!. V nemocnici ji upozornili, aby byla připravena na vše. „Věřím, že to Honza dá, je to silný chlap,“ doufá Olivie. Honza už 30. ledna umístil na sociální síť, že oba s manželkou mají covid a jsou úplně mimo.

Felix o Gottovi: Smrt v přímém přenosu! Zpěvačka chytla naschvál Covid a zemřela

Video se připravuje ...

Pak už nemohl ani psát. Honza padl před více než 30 lety do oka dceři svého tehdejšího chlebodárce Karla Gotta. Dominice bylo 15 a půl a chodila na tatínkovy koncerty. „Líbil se mi jako chlap, byl zábavný, výřečný a měl výrazný nos. Hned na další akci jsme skončili v zákulisí, kde jsme měli první sex,“ vzpomíná Slavíkova prvorozená v knize Dominika Gottová: Můj táta Karel. „Když se to dozvěděl táta, strašně zuřil. Chodili jsme spolu asi tři roky, jezdila jsem k němu domů, užili jsme si a pak mě odvezl rovnou do školy, až to vyplynulo do ztracena,“ přiznává Dominika.

Manželka Olivie a Krytinářova múza se bojí nejhoršího

Nahatá aféra

Před 10 lety vystupovala Olivie s nejmenším českým hercem Jiřím Krytinářem (†68), a dokonce spolu udělali kalendář, kde se zpěvačka ukázala v rouše Evině. Krytinář pak označil Žižkovu manželku za pornoherečku. „V posledním půlroce naší spolupráce chtěl po kasinech dělat taková vystoupení, aby se na konci Olivie svlékla donaha! On byl nestydatý. Odmítali jsme to a jeho to štvalo,“ hájil svou ženu bubeník. „Byl namol opilý a neustále na ženu dorážel,“ dodal.

Hegerová ve vězení kvůli otci Gotta! A Otazníky kolem Abrháma

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.