Dominika větří šanci! Dcera Gotta zkouší, co Ivana vydrží | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dominika větří šanci! Dcera Gotta zkouší, co Ivana vydrží

Dominika Gottová (48) se před několika dny vrátila zpět do Finska, ale to by nebyla ona, aby o sobě opět nedávala vědět. Dominika se totiž začala zajímat o dědictví po tatínkovi Karlu Gottovi (†82), i když se ho před lety vzdala a přijala odškodné.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

pisalek
11. 02. 2022 17:31

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

hanainge
11. 02. 2022 02:47

Výše uvedený článek je nesmysl, protože je fakt, že Dominika Gottová i některé přátelé zdědili od Karla Gotta. Dále je fakt, že Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott. Pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966, potvrdil, že Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý, Ivana Macháčková pro Karla Gotta jenom pracovala jako uklízečka, na PC a Karel Gott zakázal jí jít do ložnici Karla Gotta. Konečně Karel Gott vyhodil Ivanu Macháčkovou, protože ona byla drsná!

Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta a Dominika Gottová je pilná i slušná dáma. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto on chtěl mít klid a opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje jinou ženu, která žije v Německu.

14TONY
11. 02. 2022 16:52

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

illenne
21. 02. 2022 09:43

No to jsou zase výplody něčí nemoci. Vzpamatujte se, ještě, že Ivana Gottová byla s manželem velmi šťastná a mají spolu dvě nádherné dcerky Charlotte Ellu a Nelly Sophii.

lekno
10. 02. 2022 19:35

Lidi jsou schopní pobrat informace, ale pak začíná jejich zpracování v hlavě.. A tenhle proces končí rúzně.. Potom vnikají takové diskuse – jako je například tahle.. Proč tolik urážejících, posměšných d. příspěvkú na bello ? Že teď napsala, co napsala ? Copak jste zde vy : kritici Dominiky - placení trollové ? Nebo fakt až tak moc omezeni, že vám nedochází, že Dominika dle českého práva měla nárok na víc ? Kdyby se do toho pustila s právniky, pak by se začali dít věci.. Vždyť už teď se vytáhli informace, že smlouvy mají v sobě více nesrovnalostí.. To ji snad závidíte ten drobek, co dostala místo mnohem věčší sumy z dědictví, které ji púvodně mělo náležet ? Nebo vadí, že nosí příjmení po tátovi ? Na to má taky právo.. Kolik je žen, co se vdají a přitom si ponechají příjmení po otci. Co je vám do toho ? Nejste jeho rodina. Dominika ano, je jeho prvorozená dcera. Karel například přepsal dúm a rozlehlé pozemky v Doubicích na matku Ivany. To zde nevzpomenete, že.. Ale dary, co dostala matka Dominiky – tam se kydá do toho, jako by dostala miliardy.. Víte, jakou hodnotu dnes múžou mít ty pozemky s domem, které dnes vlastní matka Ivany – paní Blanka K. ? Kdyby to na ni Karel nenapsal, byli by po jeho skonu předmetem dědického konání a nárok na své d. částky z toho by měli všechny jeho 4 dcery. Matka Ivany si ten veliký majetek od něho zasloužila ? Za co, prosím ? Nebo patří k dědicúm ? Je jeho dcera ? Asi těžko.. A kolik dalšího majetku se ještě rychle a ve velkém přepisovalo na paní Ivanu za jeho života.. Chybí spravedlnost v očích všech, co zde špiní a odsuzují Dominiku, Já nechci kydat na Ivanu a lepit na ni rúzné nehezké přívlastky, jak to zde vy děláte Dominice.. Ale jsem za spravedlnost. Kdo má v hlavě funkční mozek – tomu dojde, ohledně toho dědictví, kdo byl ve velkém obelhán a kdo se naopak ve velkém nabalil..

-bello-
11. 02. 2022 00:31

lekno
-------
zaujal mě výraz " funkční mozek "

pisalek
11. 02. 2022 15:44

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

stoneman003
10. 02. 2022 11:24

Len nech sa DG súdi a prajem jej, aby vyhrala svoj dedičský podiel. Nebude to nejakých 6 miliónov Kč, ale desiatky miliónov, až jej to vyjde.
Takže jej to nezáviďte, ako dcéra KG má na to právo...

14TONY
10. 02. 2022 19:53

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

lekno
10. 02. 2022 21:59

14TONY : A ty seš zde co ? Královná bulváru ? Všechno ti zde patří, viď.. Akorát si nám to ještě nestihla oznámit, jistě ze skromnosti.. Víš co – carevna 14TONY ! Zalez ty, odkud si vylezla a svúj omezený kec si nacpi zpátky do díry, z které vyšel. Stoneman tě má na háku..

14TONY
11. 02. 2022 16:45

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

lekno
11. 02. 2022 19:05

14TONY : Jak vidím, už ses zde vyblila, tak ti odpovím, co mě například rodiče naučili a teď uplatňuju na tobě : „Na hrubý pytel – hrubá záplata.“ Tak, jako umím psát slušně a hezky těm, kteří za to stojí, tak umím odpovědět hrubě těm, kteří jsou hrubí a zákeřní. Jinak, mé rodiče si do své tlamy už neber a starej se o svou rodinu. A nebuzeruj ty tady lidi ! Stoneman ti na začátku nic nepsal a tys první do něho kopla jako ***.. Ještě něco - nekrákorej zde o nějakém pálení vlajek, stará manipulátorko. Nesouvisí to s témou článku. Když tě něco takové trápi, obťežuj s tím třeba sl. ambasádu, nebo českou vládu – snad tam tvé krákorení bude někoho zajímat.. Co já s tím mám společné ? A když tak skutečně provokovali nějací výtržníci, kde bereš tu jistotu, že to byli rodem Slováci ? Omezená osobo, máš zlou touhu soustavně ponižovat Slováky a zasévat nenávist mezi 2 sousedské národy. Nedělej ze sebe slušňačku, když tvé příspěvky mluvi o jiném..

14TONY
11. 02. 2022 23:12

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

lekno
12. 02. 2022 10:26

14TONY : Zpúsob útoku - házet své vlastní nedostatky na jiného, ti sedí.. Jestli myslíš, že jsi viděla skutečně rodem Slováky – je tvúj problém. Nikdo se sl. občanú neptal, jestli chtějí rozdělení, nebylo žádné referendum. Tak nevypisuj, že se Slováci radovali. Myslím, že se jednalo o provokaci pro omezené diváky.. Tys zde začala první hrubě urážet stonemana, od slušnosti to mělo daleko. Odpor vúči sl. lidu z tebe tak jde, že ho už neschováš žádnou následní manipulací ze slovíčky. To ty se nauč chovat se slušně a neurážet lidi ! A husy jsme spolu skutečně nepásli - což jsem ráda..

stoneman003
11. 02. 2022 16:50

stoneman003
11. 02. 2022 16:49

Zalez stará krávo...Ty mne rozkazovať nebudeš. Nerozhoduješ o tom, kto tu má a nemá písať, takže si zavri tlamu...

14TONY
12. 02. 2022 17:44

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

stoneman003
12. 02. 2022 18:51

14TONY:
Tvoje pravé svetlo, v ktorom si sa predviedla je fakt, že si navyše pokrytec, šovinistka, čo nenávidí Slovákov, čo ani nechápe, čo som napísal. Zaútočila si plošne na Slovákov ako prvá a chceš rozhodovať, kto je hulvát ? Daj sa liečiť, zjavne to potrebuješ. Posudzovať ako ty celý národ podĺa pár provokatérov, to chce hodne nízke IQ...
Už má neobťažuj, nevedomá obmedzená krávo....

manunu
12. 02. 2022 20:12

stoneman003: 14 TONY je zlá, nenávistná osoba. Jak někdo nesouhlasí s jejím názorem je velmi útočná a sprostá. Zde na diskusích špiní, pomlouvá a šíří lži o známých osobnostech, které ji nejsou z různého důvodu sympatické. Její nenávist vůči Slovákům je až chorobná, stydím se za takové lidi jako je ona.

stoneman003
12. 02. 2022 20:48

manunu:
Dík za info. Vážim si takých ľudí ako vy, čo majú v srdci pochopenie a objektivitu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.