Dominika Gottová s manželem slaví výročí: PRVNÍ FOTO PO ROCE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dominika Gottová s manželem slaví výročí: PRVNÍ FOTO PO ROCE!

Dominika Gottová vyrazila s Timem na večeři.
Dominika Gottová vyrazila s Timem na večeři. (Facebook)

Možná jim to teď opět klape... Dominika Gottová (48) a její manžel Timo Tolkki (55) zveřejnili po více než roce první společnou fotografii. A to z večeře, na níž v Helsinkách oslavili 22. výročí od jejich utajené svatby. Tutlali ji hlavně kvůli Karlu Gottovi (†80), který muzikanta nemusel.

Nejstarší Slavíkova dcera se zpět k manželovi odstěhovala loni v květnu. Jejich vztah pak do Vánoc znovu procházel krizí, protože metalový muzikant létal po světě po kšeftech a milenkách a nechal Dominiku v Helsinkách na vše samotnou, jen se sociální podporou. Když se ale před svátky vrátil domů, zase se nad jejich vztahem mračna roztrhala a tihle dva jsou, nikdo ale neví, na jak dlouho, opět zaláskovaní. „Večeře s mým drahým Timem v naší oblíbené nepálské restauraci.

Dominika Gottová po pěvecké premiéře: Další song? Nevylučuji to...

Video se připravuje ...

Timo jako obvykle má své kuře na másle a já jehněčí se špenátem, česnekem a zázvorem,“ napsala ke společné fotce Dominika, kterou k jehněčímu masu přivedl její otec. „Zašli jsme si připomenout, že už je to 22 let, co jsme si řekli »ano«. A do toho je rok 2022, tak snad nám dvojky přinesou štěstí,“ okomentovala to pro Aha! Gottová, která už je ve Finsku krok před nástupem do nové práce. „Čekám, kam mne bezpečnostní agentura, kde jsem složila zkoušky, přiřadí,“ těší se teď Dominika.

Svatba narychlo kvůli pobytu

Tima si Dominika vzala rok po jejich seznámení proto, aby mohla zůstat ve Finsku. Tehdy jí totiž zamítli žádost o povolení k pobytu. „Timo se ohradil, vyjel všechny účty za telefony a letenky, aby dokázal, že to není žádný podvod a že chci žít ve Finsku s ním. Jediným řešením, jak zůstat, byla svatba, čímž jsem dostala povolení k pobytu a veškeré výhody, jaké má finský občan,“ popsala před časem Gottová s tím, že to tátovi neřekla. „Protože jsem se ho bála. V té době nebyl smířený s tím, že jsem odešla na sever Evropy,“ dodala s tím, že mu pravdu řekla v roce 2015, kdy onemocněl rakovinou mízních uzlin.

Podvedení fanoušci Brzobohatého zuří! A drsné reakce na píseň Gottové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
alzbeta59
17. 2. 2022 • 19:40

no tak ti dva maji 98% slucitelnost, lepsi uz to byt nemuzue .. to znamena, ze si jeste asi pocteme

vampouch
17. 2. 2022 • 12:07

Kdyby radši poslal peníze mámě aby nemusela ta stará škeble žebrat. A on se ten opuchloun zase vrátil domů?

borka30
17. 2. 2022 • 11:19

Pane Procházka, proč národ krmíte takovýmito zprávami o Dominice? Co tím sledujete? Ubohé jsou tyto vaše články.

mbmb
17. 2. 2022 • 05:54

Vydělali tak šli do restaurace.Krampol za ty pohádky zkasíruje také penizky a Líbá S.je happy že se prodávají tyhle slabomyslnosti.Ale nedá se to přirovnat s Bild který opisujete

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.