Gottová převzala za manžela vyznamenání: Zdobily ji diamanty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Gottová převzala za manžela vyznamenání: Zdobily ji diamanty!

Pro metál Karlu Gottovi (†80) jedině s diamanty od něj! Ivana Gottová (46) přebírala za svého muže in memoriam státní vyznamenání a jako by tam byl Slavík s ní. Šperky, které zvolila, jí totiž ještě za svého života vybíral sám zpěvák...
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

1pravda1
09. 03. 2022 22:50

naprosto nevhodné na pieto posmrtné předávání vyznamenání , - příliš velké odhalení ramen se tam fakt nehodilo, nesla se jako carevna, toto vyznamenání měl dát Zeman přímo Gottovi, věděl sakra že je nemocný od roku 2015.... a vyznamenání by mu udělalo radost, tady se jednalo jen o zviditelnění profesionální vdovy

-bello-
09. 03. 2022 22:29

Čvančarová byla za Droběnu, Gottová je za Boženu Němcovou, jenže na rozdíl od ní má zadek jak almaru, což já vím, ale na fotkách to vidět není a mj. korzet taky pomohl. Šaty ujdou a věřím, že daly práci. Jenže Ivana to nosit neumí.
Vosková figurína, nacvičená gesta, " skromně " v pozadí, 10 let stejný úsměv, někdy podfuněný dvojitou bradou /jo, jo, je tam ! / , figurína co číhá na každý svoje gesto, aby nevybočilo z protokolu a byla "za dámu." .Má představu, že když nebude dost unylá, nebude dostatečně inteligentně národně " Gottová " . Podle mě ale vypadá, jak kojná
A na velké šaty, velký výstřih, velký zadek patří velký šperk. Tou nudou , kterou má pověšenou kolem krku ty šaty zabila! To máte ale marný, když si Gottová vezme do hlavy , že decentní = inteligentní , nezmůže nic ani Chrástek.

jity
10. 03. 2022 09:28

Jak vypadáte asi vy? Copak vás nikdo nechce, že jste pořád tak hnusná? Asi jste krásu nepobrala, když tolik kolem sebe kopete. Ještě jste zapomněla zmínit co měla Ivana z kreslení. Už jednou jste hodnitila její výsledky ve škole.

-bello-
10. 03. 2022 10:04

jity
---
já vypadám skvěle.
Ivana sotva prolezla zdrávku, jestli tímhle myslíš, že jsem hodnotila školu.Pak nevydržela v SANOPZ a zdrhla odestýlat ty postele do US a pak už je odestýlala postarším pánům i tady a nějak vůbec.... Má vkus provinční buchty a Gott na tom nebyl líp.Ten nemít stylistu, tak katastrofa a jeho dům přeplácaný ., ale hlavně když to bylo starožitný "
Mladá ženská by se tam dusila.Provinční buchta se koupala " v pocitu bohatství. Hlavně ale nic vůbec nic jí tam nepatřilo.Nebavilo by mě to.

borka30
10. 03. 2022 11:02

-bello- - Ty jsi hnusná, sprostá, nevychovaná nána a k tomu ještě nepřející a závistivá. S tebou bych se nechtěla nikdy potkat. Jsi největší hnus a špína!

jity
10. 03. 2022 12:18

Kdyby bella vypadala tak skvěle jak sama o sobě říká, tak nebude tak zlá a pořád na někoho plivat. Já co znám krásné ženy, tak nikdy od nich neslyším pohrdání tím, jak někdo vypadá. Nemají to zapotřebí. No nic ono se to každému vrátí, každý si musí svoje svědomí vyřešit. Já nevím co mají u KG v bytě a je mi to jedno, je to jen věc toho kdo tam bydlí. Nyní Ivana a její děti.

-bello-
10. 03. 2022 22:46

jity
----
jj, vypadám skvěle , mám se dobře.
Milá zlatá, krásné ženy musí být i chytré.Ale to asi nebudou ty, které znáš a s kterými si rozumíš.
Se závistí na mě nechoď, to jen vám z fan klubů tohle slovo zdomácnělo .
A jste vážně pitomé.Co asi tak se může Gottové závidět?
Sem s tím!

jity
11. 03. 2022 08:49

Krásné ženy, které nepohrdají těmi co nemají krásu a postavu jako oni, jsou podle vás hloupé. To mi stačí už nepište. Tím jste se odkopala. Jinak závidíte a nenávidíte protože holt ta Ivana nebude muset pracovat a dokonce má tu drzost mít peníze.

-bello-
11. 03. 2022 20:07

jity
---
madam, melete pitomosti cit :

"Krásné ženy, které nepohrdají těmi co nemají krásu a postavu jako oni ... "


tak ad 1) krásné ženy jsou krásné, protože splňují krásu a to i postavou , ad 2) máte tam chybku musí být " ony " ( ale to je jedno, na tom nebazíruju

A dejte už pokoj s Ivanou Gottovou.Mocímermo potřebujete nějakou modlu?

jity
12. 03. 2022 09:44

Ano máte pravdu, mělo být ony. Ivana pro mne neni žádná modla, jen nemám ráda kopání do lidí, kteří mne nic neudělali. Jsou mi jak se říká jedno a je jen jejich věc jak žijí. Nesnášmí nevraživost, tupost a hlavně závist a nenávist.

-bello-
12. 03. 2022 22:26

jity
----
já vám taky nic neudělala, přesto se - viz vaše příspěvky- montujete do mě. Nejsem ve fan klubu Gotta a do I. Gottové si klidně kopnu kdykoli.Mám setsakra výhrady k héteře, kolem níž rajtuje mentálně slabší " národ " včetně senilního dědy M.Zemana.Že je Zeman senilní soudím , že vyznamenal Zelenského a slintal na ruku Gottové ..Ale to je kapitola národa už jiná...

protože skutečně není co závšem ta hlpoupá vana si to asi myslí a její fan klub taky.sti je č

hodnotyzivota
12. 03. 2022 23:15

Moudrý člověk ví, jak je hloupý, co všechno neví: "Vím, že
nic nevím." Jen hlupák si myslí, že pojedl veškerou moudrost světa. A přitom neví ani to, co už vědí všichni čtenáři léta, že je neskonale trapná a všem na posměch.

-bello-
14. 03. 2022 00:41

hodnotyzivota
------------------
je to poněkud jinak.Nikoli moudrý, ale chytrý člověk, který se neustále vzdělává a má obrovské kvantum vědomostí právě díky těmto vědomostem odhaluje další a další věci, které se musí " doučit " a zjišťuje, že vlastně pořád dost toho neví a tedy nic neví. Jenže je to díky vzdělání a schopnosti jeho IQ .Jinak to klidně může být hajzl a s moudrostí to nemá co dělat.Moudrý může být díky životním zkušenostem i bača z Podkarpat s pouhým IQ 95

-bello-
10. 03. 2022 22:29

borka30
----------
nemůžeme se potkat.A vygooguj si co je to borka .

lekno
09. 03. 2022 20:27

Diamantový náhrdelník ? Jsem si normálně vzala lupu, abych si ho prohlédla, když zde není fotka zblízka. A co vidím ? Nazvala bych to spíše diamantový řetízek s přívěskem ve tvaru slzy. Vím, že dnes takové řetízky nazývají náhrdelník, ale dle mne jsou to spíše řetízky. Pro mne je náhrdelník něco aspoň trošinku širší, nebo taky objemnější – například ten těžkotonážní šperk s velkými kamínky, co měla na sobě Olga Lounová, když se fotila z nějakého ostrova – už nevím, odkud přesně.. To byl bombastický kus, kterému říkám – náhrdelník ! Jako u ženy cézara – blíže nespecifikovaného.. Šperky si ráda kouknu. Tenhle jemný kousek od Ivany vypadá taky hezky. S náušnicemi - decentní set. Na dálku se trošku ztrácí na tom velikém dekoltu, ale zblízka jistě vynikne lépe se svým diamantovým třpytem..

mbmb
09. 03. 2022 19:56

Uzel místo v ordinaci obráží za těžké peníze dědiny a blbne hlavy starým lidem.Jeste k němu měli vyznamenat Čimického trpaslíka a z E55 nějakou ,trapne a ještě trapnější!!!! A Remek a napakovaný soudruh Dr. z Covidu a další . Pošlete jim to poštou i s penězy chudackum

adeso
09. 03. 2022 19:21

dokud žil Gott tak se oblékala skoro slušně. Teď si přijde na hrad jako pražská prostitutka Bože... nemám ji rád.

-bello-
10. 03. 2022 22:48

adeso
--------
ani když žil Gott! Oblíkala se, jak z vietnamského tržiště.A protože má nohy sloupovité, nosí dlouhé sukně a kalhoty.

defakto
09. 03. 2022 15:29

... nemám nic proti paní Ivaně , ale taky si myslím že šaty s tak velkým výstřihem nebyli vhodné k této příležitosti . Ivana přebírala vyznamenání za Karla , mně to přišlo jako by s tím výstřihem nabízela sama sebe .

1pravda1
09. 03. 2022 22:51

souhlasím s vámi, všichni decentní - jen Ivana vyzývavá, tyto šaty se tam nehodily

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.