Otazníky kolem potomka Marešových: Vrchní sestra promluvila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Otazníky kolem potomka Marešových: Vrchní sestra promluvila!

Monika a Leoš Marešovi
Monika a Leoš Marešovi (profimedia.cz)

Už jde jen o hodiny a na světě bude nejočekavnější miminko roku, jehož pohlaví zatím neznají ani sami rodiče. Ti jsou obecně ve sdělování detailů porodu na slovo skoupí. Narozdíl ale od vrchní sestry... Naštěstí!

Monika Marešová v pondělí oslavila 41. narozeniny a hned bude mít další důvod k radosti. Slavit se bude brzy i příchod děťátka! Budoucí trojnásobný táta Leoš Mareš (45) zahájil nejvyšší stupeň pohotovosti, finále je totiž na spadnutí. Na který den padne další vlna radosti, je zatím ve hvězdách, jediné, co je patrné je, že do rodiny připluje další ryba, stejné znamení, jako je Monika. 

Leoš Mareš společně s obchodní galerií Mall.cz plnil zákazníkům vánoční přání

Ačkoli znamení zvěrokruhu udává základní charakteristiky, na porod prý kalendářní měsíc příliš velký vliv nemá. „Zda má na narození dítěte vliv roční období či měsíc, tak v tom rozdíly nejsou. Jediné, co dříve bylo náročnější, byl porod v letním období, kdy sály nebyly klimatizované a teplota v nich byla vyšší. Náročnější to tedy pro ženu bylo v samotném prožitku či pocitově, jinak ne,“ uvedla pro ŽivotvČesku.cz Daniela Šimonová, vrchní sestra gynekologicko-porodnické části Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.

Oříškem byl pro nastávající rodiče i výběr porodnice. Z porodu v Podolí sešlo, pár se rozhodl svoje děťátko přivést na svět nakonec jinde. „Monika chodila na kontroly do podolské porodnice, kde byla vedená pod falešným jménem - podobně jako kdysi Ivana Gottová (45). S Leošem (45) se ovšem na poslední chvíli rozhodli, že nakonec přejdou do porodnice U Apolináře. Leoš tam má totiž nějakého svého spolužáka a ten jim tam všechno zařídil. U Apolináře je Monika rovněž zaregistrovaná pod jiným jménem a bude zde i rodit,“ řekl podle magazínu Sedmička zdroj z blízkého okolí Marešových. 

Mareš poslal láskyplný vzkaz Monice: Jsem na tebe moc pyšný. Proč?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
kolicek666
7. 10. 2022 • 08:59

To jsem rada, ze si nemyslím jen já ze je jak chlap

borka30
15. 3. 2022 • 12:09

Mám podobný názor a také si myslím, že jí to odrodila nějaká náhradní matka.

Uživatel_5348500
10. 3. 2022 • 19:11

Koho ona zajímá? a Mareš jakbysmet. hrají si na celebrity,ale proč?nic mimořádného nevykonali, ona už vůbec ne, je to nula, nevím, co dělají za tajnosti z narození potomka. Sohlasím s předešlými názory, zas další rozmazlený fracek.

alexa-lexa
10. 3. 2022 • 13:43

No tak tenhle babochlap co si říká modelka, si hraje na cééélebritu. Přitom je ošklivá jak noc a o tom trapným manželovi ani nemluvím. To její těhotenství mi přijde od začátku nějak divný, ona která cpala všude svoje fotky, tak svoje těhotenský fotky nikde nijak nedala a ty co dala, tak byli podle mě prostě divný (břicho pořád schovaný za oblečením a když byla focená na pláži, tak to byla fotka s prohnutýma zádama a vystrčeným břichem.....). Kolik let všude psali jak moc se snaží mít mimino a teď s tím dělají jako by se měl narodit pán bůh!! Ty caviky jak mění kde bude nebo nebude údajně rodit a dokonce pod falešným jménem jsou tak nějak zavádějící. Teď mi tu hlavně nepište, že závidím nebo že si oni tohle prostě chtějí chránit, oni který dávali všude kde jakej prd teď dělají takový tajnosti??? Prostě je to divný, toť můj názor.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.