Jméno pro dítě Marešových odhaleno! Bude to... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jméno pro dítě Marešových odhaleno? Bude to...

Monika Marešová se pochlubila bříškem
Monika Marešová se pochlubila bříškem (Instagram)

Monika a Leoš Marešovi odpočítávají dny do narození jejich prvního společného potomka. Pohlaví netuší - nechávají si překvapení a podle všeho nemají ani vybraná jména. 

Monice Marešové (41) se už bříško pořádně kulatí, což bylo vidno z příspěvku, kterým se Mareš nedávno pochlubil na sociálních sítích. I chvilku před velkým finále ale vypadá skvěle. Mnozí se tak domnívají, že pod srdcem nosí třetího kloučka. 

Leoš v ranní show Evropy 2

Video se připravuje ...

Jak se ale bude jmenovat? To možná netuší ještě ani nastávající rodiče. Redakce ŽivotvČesku proto oslovila Český statistický úřad a požádala jeho orgány o vyjádření, jaká jména právě frčí. Mezi chlapci má královský titul Jakub, za ním Jan, třetí je pak Tomáš, následuje Matyáš a uzavírá Adam. Leoš ale už Jakuba a Matyáše má s první manželkou Monikou Marešovou, rozenou Poslušnou. Pokud by rodiče měli sáhnout po netradičních jménech, frčí Heliodor, Leonidas, Atrey, Jayden Leon, Kaito, Paris, Santiago, Loki, Mikko, Kosma, Lionel či Diego.

U holčiček pak podle posledních dat vedou Eliška, Anna, Adéla, Tereza a Sofie. Vzhledem k tomu, že manželé užívají česky znějící příjmení patrně sáhnou i po česky znějícím jméně. 

Celebrity na síti: Leoš Mareš má nový klip

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
27. 2. 2022 • 14:02

Stačí se podívat na její Instagram, předváděcí série fotografií s komentáři v angličtině. Video z focení hovoří za vše. Nevidím pokoru, možná proto je taková rozjásaná. No hlavně, že má svého stylistu. Toho já nepotřebuji a přesto jsem v pohodě, co se týče oblečení za rozumnou cenu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.