Monika to s Leošem vymňoukla! Trapas před celým národem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Marešová to s Leošem vymňoukla! Trapas před celým národem

Moničin Leoš očividně nepatří mezi krále kutilů
Moničin Leoš očividně nepatří mezi krále kutilů (profimedia.cz)

Porod Moniky Marešové (40) se nezastavitelně blíží, a tak se nastávající rodiče již začínají připravovat a dávají dohromady výbavu. U sestavování postýlky se ale moderátor a hudebník Leoš Mareš (45) zapotil víc, než očekával. A manželka Monika nechápala...

Pro moderátora Leoše Mareše bylo snad jednodušší dát dohromady silvestrovský program pro tisíce lidí než sestavení postýlky pro svého třetího potomka. Když v odpoledních hodinách přidával na svůj instagramový profil video, na němž se pouštěl do montování, nepředpokládal, že mu to kutilství zabere tolik času! "Trošku se to protáhlo...," napsal Mareš pod snímek a video na Instagramu. Postýlka byla hotova za 2 hodiny a padesát minut. Někteří sledující tento čas chválili, jiní na Leošův účet vtipkovali, a to včetně nastávající maminky Moniky, která se mu snažila co nejvíce asistovat.

Den za moderátorem zaniká, pod jeho rukama však vzniká postýlka:

"Abyste to vůbec stihl do porodu," cituje web eXtra.cz jednoho z Marešových fanoušků. "Postavit si postýlku byl vždycky velký zážitek. Na to se nedá zapomenout," chlácholí moderátora jiný sledující. Výsledek se ovšem většině příznivců Leoše Mareše líbil. Moderátor si nakonec udělal srandu sám ze sebe a na svém profilu sdílel video, jak se během sestavování v postýlce zasekl, což nechápala ani samotná Monika. "A jak se pak dostaneš  z té postýlky?" smála se. Každý kutil má ale vlastní systém a ví si se vším rady!

SuperStar: Soutěžícího přišla podpořit známá sestra!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ppadys13
4. 1. 2022 • 16:38

Stará prézla bude rodit.

AHel
3. 1. 2022 • 20:48

Článek na úrovni primitiva nejvyššího kalibru.

mbmb
3. 1. 2022 • 14:09

Leoš vyřváva a tahle chuderka asiatka z rýžových polích to je elita

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.