Ta se toho nebojí! Těhotná Marešová na pláži nahoře bez | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ta se toho nebojí! Těhotná Marešová na pláži nahoře bez

Marešovi si aktuálně užívají na dovolené
Marešovi si aktuálně užívají na dovolené (instagram.com)

Monika Marešová (40) se pořádně odvázala! Ač se v publikování odhalených fotek obvykle drží zkrátka, část své sociální rodinky nyní pořádně vydráždila. A to nejen tím, že si aktuálně s manželem užívá na Maledivách, ale hlavně fotkou nahoře bez, na které předvedla dokonale pevné pozadí a nohy až do nebe! 

Marešová bezpochyby aspiruje na nejvíc sexy nastávající maminku. Je vidět, že těhotenská kila jdou skutečně jen do bříška! Ač je už v šestém měsíci, předvedla figuru profi modelky! 

Monika Marešová

Leoš vysílá na Evropě 2

Video se připravuje ...

„Svého těla si vážím každým dnem víc,“ napsala na Instagram pod fotografii, kde pózuje polonahá pod palmami. A jejího těla si očividně váží i fanoušci, kteří Moniku zahrnuly komplimenty. 

Postavička jako lusk ale není zadarmo! Monika totiž stále cvičí. „Cvičím méně, ale cvičím. Myslím si, že když je na to tělo zvyklé, je to v pohodě. Všechno konzultuji s doktorem,“ svěřila se Monika Super.cz.

Marešovi se dočkají společného potomka v březnu, pohlaví děťátka ale zatzím nezveřejnili. Vzhledem k tomu, že má Leoš s první manželkou dva syny, by do rodiny mohla přijít holčička. 

Monika Marešová

Pinďour Langmajera, přešlap Verešové. Jak si podle odborníka vedou české celebrity na sociálních sítích?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
28. 11. 2021 • 11:49

Na jejím Instagramu jsou desítky fotek, jak se předvádí . V téhle době na Maledivách, cestování letadlem také není ideální v těhotenství. Ať si dělá co chce, její věc. Sympatičtější je stejně jeho první žena Monika.

miroslava13
23. 11. 2021 • 11:51

ať se svlékne donaha a jde běhat třeba po václaváku. co je nám do toho? proč to sem dáváte AHA?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.