Těhotná Marešová na pranýři: KONFLIKT S MATKOU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Těhotná Marešová na pranýři: KONFLIKT S MATKOU

Monika Marešová se pochlubila bříškem (a kávou)
Monika Marešová se pochlubila bříškem (a kávou) (Instagram)

Je to jen pár týdnů, co Leoš a Monika Marešovi oznámili radostnou novinu a Monika si už kromě rostoucího bříška užívá i nevyžádané rady. Jednu biomatku dokonce rozčertila hned po ránu!

Monika si svůj Instagram do detailu ladí. I díky tomu má na své profilu 408 tisíc sledujících. A to už je dost na to, aby se mezi nimi našli rýpalové.

Leoš Mareš v utajeném soudním sporu! A Matěj Hádek utekl ze své premiéry kvůli Vondráčkové

Video se připravuje ...

„Vy pijete v těhotenství kávu?“ objevil se zděšený komentář pod nádhernou minimalistickou fotkou šálku s lahodným mokem a strhla se vášnivá diskuse o tom, zda pití kávy v požehnaném stavu může ublížit nenarozenému dítěti. Některé sledující si profil Moniky Marešové (40) evidentně spletly s diskusním fórem pro »těhulky a snažilky«.

»Manža« Leoš Mareš zůstal v klidu a Monika? Ta to vyřešila s pro ní typickou grácií a všem poslala jasný vzkaz: „Co taková jedna fotka dokáže spustit, aneb jak tu nějaká paní napsala 'dalších x let budou komentáře od matek - matce'. Já bych si moc přála, aby tomu tak nebylo. Děkuji všem, za krásné zprávy a gratulace, ale prosím, pojďme tady z toho nedělat diskuzní fórum či baby stránku.“

Mareš poslal láskyplný vzkaz Monice: Jsem na tebe moc pyšný. Proč?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.