Marešovi se vysmáli! Oblékl si oblečení po manželce? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Marešovi se vysmáli! Oblékl si oblečení po manželce?

Leoš Mareš s manželkou Monikou
Leoš Mareš s manželkou Monikou (Foto ara)

Leoš Mareš (45) a jeho manželka Monika (40) jsou známí tím, že rádi nosí velmi luxusní módní značky, které si může dovolit málokdo. Marešová, dříve Koblížková, je dokonce pro mnoho žen stylovou ikonou, která by módní kousek udělala snad i z pytle od brambor. Leoš Mareš si je jejího citu pro módu pravděpodobně vědom natolik, že už prý vypadá jako ona!

Zatímco Monika Marešová sklízí stovky pozitivních komentářů na nejnovější fotky z dovolené, její muž Leoš Mareš šlápl vedle a výsměch se dostavil, jak už to tak na sociálních sítích bývá, okamžitě. Slavný moderátor se totiž vyfotil v kožené bundě za cca 103 tisíc korun a úzkých džínech. K těm pak zvolil černé polodlouhé kozačky, ve kterých byla několikrát spatřena jeho manželka. Půjčuje si Leoš garderobu své lásky, která má v oblibě o pár čísel větší věci?

Mareš poslal láskyplný vzkaz Monice: Jsem na tebe moc pyšný. Proč?

Video se připravuje ...

„Taková Monika v mužském provedení,” napsal jeden ze sledujících na Instagramu moderátorovi a mnoho lidí s tímto komentářem souhlasilo. Stylizace do Moniky byla u Mareše podle jejich reakcí více než jasná. „Ty boty vypadají jako pro potápěče ze čtyřicátých let,” napsal podle extra.cz další uživatel, kterého Marešův outfit neoslovil. Snad byla s jeho výběrem outfitu spokojena aspoň Marešová, která si nyní užívá pohody u moře.

Leoš Mareš Svalnatec 2018

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Josef124
17. 5. 2022 • 20:48

Mně se třeba jejich vkus moc nelíbí. Každý ale ať si nosí co chce. Můj manžel ale moje oblečení nenosí. Naštěstí by se do něj nevešel . Pánská trička mu objednávám z http­s://ww­w.un­cs.e­u/c/pan­ska-tricka/16 , těch má velkou spotřebu a kalhoty a kraťasy, když na ně narazíme v nějakém obchodu. Ty mu stačí dvoje.

jima
27. 5. 2021 • 21:57

Boze ten vypada. Nozicky jako paratka a na nich bufy, jako kdyz jde na pole . Maresi, prachy nejsou vsechno. Vkus ti chybi

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.