Mareš už brzy tátou, ale ... NERVY NA POCHODU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mareš už brzy tátou, ale ... NERVY NA POCHODU!

Monika Marešová se pochlubila bříškem
Monika Marešová se pochlubila bříškem (Instagram)

Oblíbený moderátor ranní show na Evropě 2 a showmen na každý pád se stane co nevidět potřetí tátou. A ačkoli se s manželkou Monikou (40) na potomka, který už se dopéká v bříšku moc těší, musí ještě vyřešit jednu otázku! ZODPOVĚDNOST!

Ta se naštěstí netýká rodičovství, ale plánovaných koncertů v pražské O2 areně. Leoš Mareš (45) koncerty již odkládal kvůli opatřením spojeným s šířením onemocnění SARS-COVID19, nyní se však pandemická situace opět zhoršuje, a tak to vypadá, že fanoušky, kteří již mají zakoupené lístky čeká další posun. 

Leoš Mareš v milované ranní show

Video se připravuje ...

Podle informací magazínu Sedmička Mareš nyní zvažuje rizika, do kterých jako pořadatel vstupuje. Od prvního listopadu nese totiž organizátor veškerou zodpovědnost za svou akci, včetně zajištění rozestupů a používání ochrany úst a nosu po celou dobu akce. V případě pochybení je pořadatel vystaven enormně vysoké pokutě. Ať už se Mareš rozhodne jakkoli, zariskuje - a to buď ztrátu peněz, nebo fanoušků, kteří už se po několikátém přeložení začínají čertit.

Pinďour Langmajera, přešlap Verešové. Jak si podle odborníka vedou české celebrity na sociálních sítích?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.