Mega úspěch krásné dcery Dvořáka a Munzarové: Mareš v ohrožení? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mega úspěch krásné dcery Dvořáka a Munzarové: Mareš v ohrožení?

Jiří Dvořák a jeho dcera Anna ve Varech
Jiří Dvořák a jeho dcera Anna ve Varech (Marek Patek Foto CNC: Marek Pátek, Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl)

Tahle slečna ještě světu ukáže! Popularita dceři Báry Munzarové (49) a Jiřího Dvořáka (54) stoupá stále více, a vyvstává tak otázka, zda půvabná Anička (19) již zazáří před filmovou kamerou. Díky té mobilní má totiž slušnou fanouškovskou základnu!

Anička zavítala na karlovarský filmový festival spolu se svým tatínkem, hercem a dabérem Jiřím Dvořákem. Atmosféra této prestižní události jí přímo vyrazila dech! „Jsem strašně vděčná tátovi, že mě sem vzal. Jsem tady úplně poprvé a nestačím se divit a koukat všude okolo," prozradila v rozhovoru pro web Super.cz.

Že by se zde mohla za pár let představit jako hlavní festivalová hvězda, není vůbec vyloučeno. K hvězdné kariéře má totiž velmi slušně našlápnuto! Jen na sociálních sítích sklízí Anička samé úspěchy. Na populárním TikToku má přes 900 tisíc sledujících a na Instagramu necelých 30 tisíc. Dráhu influencerky by ovšem trumflo herectví, ke kterému má Anička velmi blízko.

Nedvěd bez zubů, ohluchl a nevychází ven! A Dvořák ze strachu o život nenatáčí

Video se připravuje ...

„Hraní by mě strašně bavilo, to žádné tajemství není. Už se v tom pohybuju od malička, tak je to jasné. Ale přemýšlela jsem spíš o zahraničí, protože mám ráda angličtinu a i na TikToku mám kontent právě anglicky," dodala Anička, která již zazářila vedle svého tatínka v seriálu Hlava medúzy či v hudebním klipu Radka Bangy (39).

Martha Issová zhubla a přišla o prsa! Dojemné vyznání manželovi

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.