Jiří Dvořák (55) má novou přítelkyni: KRASAVICE ZE ZAHRANIČÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jiří Dvořák má novou přítelkyni: KRASAVICE ZE ZAHRANIČÍ!

Jiří Dvořák a jeho nová známost.
Jiří Dvořák a jeho nová známost. (David Kundrát)

Konec devítiletého vztahu s Jitkou Randárovou (34) herec Jiří Dvořák (55) dlouho tutlal. Teď na filmovém festivalu vyvedl už novou partnerku, pro změnu brunetku, která je opět minimálně o generaci mladší.

Zpočátku všichni dost tápali, kdo je ta záhadná kráska. To, že už Dvořák není s Jitkou Randárovou, prasklo loni, kdy jako čestný host a vítěz deváté řady StarDance usedl do publika bez doprovodu. Pak na otázku, kde je jeho přítelkyně, přiznal: „Už spolu nejsme poměrně dlouho. Je můj blízký přítel, ale partnerka už ne,“ prozradil tehdy herec Aha!.

Tajemná bruneta

Letos se ruku v ruce po lázeňské kolonádě procházel s mladou brunetkou, která mu dělala doprovod už na předchozí párty. Český hlas Jamese Bonda si společnost krásky opravdu užívá, je samý úsměv... Na dotaz Aha!, kdo je dívka po jeho boku, bohužel nereagoval.

Takhle čerta Uriáše neznáte: Jiří Dvořák se v novém filmu změnil v nehorázného narcise

Video se připravuje ...

Konec záhady

Její totožnost se ale brzy provalila. Jedná se o slovenskou rozhlasovou a televizní moderátorku, herečku Martinu Zábranskou (28), které naši sousedi přezdívají Maca. V televizi Markíza moderovala tento rok show Let’s Dance po boku manžela Adely Vinczeové (41) Viktora (31). Zahrála si i v pohádce Zakletá jeskyně, kde hlavní role ztvárnili Táňa Pauhofová (39) a Karel Dobrý (53).



Přečtěte si
zuzakirsch
8. 7. 2022 • 09:50

Ta má teda žaludek.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.