Dvořák po rozchodu šokuje: Odtajnil smutnou minulost | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Dvořák po rozchodu šokuje: Odtajnil smutnou minulost

Vztah Dvořáka s půvabnou Jitkou je již minulostí.
Vztah Dvořáka s půvabnou Jitkou je již minulostí. (Archiv Blesku)

Je to jen pár dní, co Aha! informovalo o rozchodu herce Jiřího Dvořáka s o 21 mladší přítelkyní Jitkou. Teď legendární vítěz taneční soutěže StarDace promluvil o bojkotu Vánoc. Že by se mu po krachu vztahu nechtělo slavit svátky klidu a míru?

Podle zjištění Aha! chová Jiří Dvořák k Vánocům přiměřený odstup dlouhá léta. Důvodem je jeho dětství. „Když jsme s tátou zůstali sami, byli jsme chudí a táta nechtěl ani stromek,“ svěřil herec a dodal: „Jedny Vánoce jsem třeba dostal propisku, protože prostě nebyly peníze. Poté, co se naši rozvedli a táta to těžko snášel, tyto rodinné svátky klidu a míru úplně nenáviděl.“ 

Nedvěd bez zubů, ohluchl a nevychází ven! A Dvořák ze strachu o život nenatáčí

Video se připravuje ...

Ani letošní Vánoce proto nebudou protkány všemi českými tradicemi. „Možná si postavím stromeček. Jinak sem tam si nějaké koledy pustím,“ popsal svoje maximum, které je schopný pro Vánoce udělat Expresu a dodal, že jestli se na něco skutečně těší, je to jídlo. O kapra, stehenní řízek, bramborový salát a rybí polévku se neochudí. 

Jiří Dvořák se upsal ďáblu a mluví o očistci: Kvůli StarDance pije jak duha!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.