Dvořák na prahu životní výzvy! TROŠKU SE BOJÍM | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dvořák na prahu životní výzvy! TROŠKU SE BOJÍM

Jiří Dvořák se na práci těší, ale ...
Jiří Dvořák se na práci těší, ale ... (Foto: HerminaPress.cz)

Čtyřiapadesátiletý sympaťák dostal skutečný kšeft snů. Bude cestovat po světě a ještě dostane zaplaceno! Přesto má herec strach a smíšené pocity. Ono přežít pět týdnů v Indii je totiž fakt výzva!

„Jsou to trošku takové smíšené pocity. Já mám jet točit cestopis do Indie na pět týdnů. Na to se těším, protože tu Indii máme zvládnout od Dillí až po Himaláj. Trošku se bojím," odtajnil své pracovní plány a pocity Jiří Dvořák na vlnách Českého rozhlasu. Jisté obavy jsou samozřejmě na místě, cestování v podobných končinách vyžaduje pevné nervy, ostražitost, všemožná očkování a silný žaludek. 

Takhle čerta Uriáše neznáte: Jiří Dvořák se v novém filmu změnil v nehorázného narcise

Video se připravuje ...

Jenže s tím má herec právě potíže. Zvlášť když v zemi posvátných krav podávají k jídlu vše v pálivém kari. A taková strava žaludečním obtížím rozhodně neprospívá! „Zjistili mi reflux. Původně jsem si myslel, že jde o zánět průdušek, ale nakonec zjistili tohle. Dokonce mi lékaři doporučili omezení mé profese. Momentálně se cítím dobře, chodím ale na pravidelné kontroly," přiznal před časem Dvořák v časopisu Sedmička.

Dvořák vyhrál StarDance: Co řekl svým kritikům a slovům o podfuku?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.