Dvořák a Čvančarová ze seriálu Hlava Medúzy: ÚTOK NA SLAVNÉHO REŽISÉRA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dvořák a Čvančarová ze série Hlava Medúzy: ÚTOK NA SLAVNÉHO REŽISÉRA

Jitčina kolegu ztvárňuje herec Jiří Dvořák.
Jitčina kolegu ztvárňuje herec Jiří Dvořák. (Foto ČT)

Stačily dvě věty v seriálu Hlava Medúzy a Jiří Strach (47) vyhlásil Filipu Renčovi (55) veřejně válku. V předposledním díle hrál pohádkový Lotrando sám sebe a nevinný žertík v dialogu hlavních hrdinů Jitky Čvančarové (42) a Jiřího Dvořáka (54) o tom, že je fakt divné, že Strach ještě točí, zvedl režiséra ze židle. Chystá se to Renčovi vrátit i s úroky. 

Jindy jiskřivá scéna rozhovoru mezi Čvančarovou a jejím kolegou Dvořákem v autě nabrala po dvou větách zcela jiný směr a diváci se bavili. „Ten Strach ještě točí, jo?“ ptala se Jitka. „Vypadá to tak, to je divný,“ odtušil seriálový kapitán David.

Nevěděl o tom

Samotný režisér seriálu neměl zdání, co si herci v autě povídají. „To bylo takové překvapení od Jitky a Jirky, protože já jsem moc neslyšel, co si vypráví, jel jsem před nima s kameramanem,“ prozradil deníku Aha! Renč. „Ale nechal jsem to tam, líbilo se mi to, to bude Jirka Strach koukat,“ smál se Filip ještě před televizní premiérou.

Do boje

Po shlédnutí předposledního dílu na sebe reakce Stracha nenechala dlouho čekat. „Chce válku, má ji mít! A to jsem mu chtěl dát v Anděl Páně 3 v nebi roli svatého Filipa! Žádný nebe, do pekla půjde!“ rozhorlil se pro Aha! Jiří. „V příštím filmu Filipa zničím tak, že mu prezident odebere medaili za zásluhy. Těš se, kamaráde, pomsta bude sladká!“ varoval kolegu Strach.

Jitka Čvančarová vystřihla píseň z erotického trháku Padesát odstínů šedi

Video se připravuje ...

Anděl Páně 3: Uriáš bude mlhovina

Ve Strachově pohádkové komedii Anděl Páně 1 a 2 hraje Dvořák čerta Uriáše a režisér prozradil, že mu to v dalším díle pěkně osolí. „Uriáš má u mě vroubek, protože je jasně vidět, že si větu: »Strach ještě točí? To je divný«, zahrál vyloženě s chutí. Za trest z něj udělám hvězdnou mlhovinu,“ popsal Aha! s potutelným úsměvem režisér.

Jitka Čvančarová o Hlavě medúzy: Absolvovala jsem policejní výcvik!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
verasum
2. 3. 2021 • 07:46

Tlustá almara Čvančarka ať drží tlamu. Za chvíli bude jako Růžičková..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.