Dvořák utajil rozchod: Konec kvůli dětem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dvořák utajil rozchod s o 21 let mladší Jitkou: Konec kvůli dětem?

Jiří Dvořák už není s Lenkou
Jiří Dvořák už není s Lenkou  (archiv Blesk)

Velká láska vzala za své! Herec Jiří Dvořák (54) a Jitka Randárová (33) již nějakou dobu žijí v odloučení. Dobré vztahy ale, zdá se, udržují.

Devítiletý vztah mezi hercem Jiřím Dvořákem a vystudovanou právničkou Jitkou Randárovou dospěl ke svému konci. Ve společnosti byl v poslední době vídán buď se svou devatenáctiletou dcerou Aničkou, nebo sám.

Bára Munzarová (49) před novou rolí: Operace ramene!

Video se připravuje ...

Bylo to minulý víkend, kdy usedl jako čestný host a vítěz deváté řady StarDance v publiku bez doprovodu, a tak samozřejmě vyvstala otázka, zda je vztah s Jitkou stále aktuální. „Už není poměrně dlouho, ale je můj blízký přítel, ale partnerka už ne,“ prozradil herec Blesku.

Hlavním důvodem byla otázka rodičovství. Představitel čerta Uriáše má přeci jen již dospělou dceru z předešlého manželství s herečkou Bárou Munzarovou (49) a jakožto padesátník se již necítí na celý proces dospívání potomka.

Vica Kerekes: Natáčení Anděla Páně bylo náročné. Snažila jsem se být statečná

Video se připravuje ...

„Samozřejmě jsem o tom přemýšlel, ale i kdyby se to povedlo hned teď, tak by mě v pětašedesáti čekalo řešit problémy teenagerů. Nevím, jestli bych na to měl. Samozřejmě, malé děti má spousta i starších lidí. Ale jak říká jeden můj kolega: Proč bych si měl vytvářet svoje vlastní vnuky?“ dodal smířeně Jiří Dvořák.



Přečtěte si
aveneta
7. 12. 2021 • 10:47

No...sranda názory prostě je čistý fakt, že takto nesourodé vztahy mají větší propad a u "celbrit" je to časté

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.