Herec Jiří Dvořák: ÚTĚK Z KŠEFTU, KDE JDE O ŽIVOT! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Herec Jiří Dvořák: ÚTĚK Z KŠEFTU, KDE JDE O ŽIVOT!

Jiří Dvořák
Jiří Dvořák (ČT, Instagram.com, archiv)

Nadšení vystřídaly obavy! Když dostal Jiří Dvořák (54) od České televize nabídku na dvouměsíční natáčení dokumentu o cestování po Indii, jásal. Z dobrodružného výletu se však nakonec herec s týmem musel vrátit dříve, protože situace, která tam panuje, je na hranici smrti! Útěk z Indie byl jediným řešením...

Natáčení pořadu Hledání ztracených časů přerušil alarmující vývoj koronaviru v Indii. „To, co vidíte ve zprávách, je asi tak desetina toho, co se tam děje,“ prozradil Aha! oblíbený herec a dabér.

Rozsudek smrti

Dokument je tak nyní rozpracovaný, ale jestli se dotočí, je ve hvězdách. „Zatím nemám žádné informace, že se tam budeme vracet, protože tam je situace natolik šílená, že si tam nikdo netroufne, a myslím si, že by to v současné době byl rozsudek smrti,“ odpověděl pohádkový čert Uriáš na otázku možného návratu do Indie. „Je to opravdu nebezpečná země. Jako na bílé na nás koukali jako na kořist. Do slumů jsme se vůbec neodvážili jet,“ nastínil Jiří i další negativní stránky této země.

Zapomnětlivý Bartoška, zpívající Trojan: Pokažené záběry z Anděl Páně 2!

Video se připravuje ...

Zasloužený odpočinek

Z cestování je Dvořák na chvilku vyléčený a rád by si chvilku oddechl, než mu začne další kolotoč projektů. „Myslím si, že teď pojedu nejdále tak do Benešova,“ přiznal se smíchem majitel nezaměnitelného hlasu.

Takhle čerta Uriáše neznáte: Jiří Dvořák se v novém filmu změnil v nehorázného narcise

Video se připravuje ...

Celý článek naleznete v tištěné podobě Nedělního Aha! (23. 5. 2021)



Přečtěte si
mord
23. 5. 2021 • 06:15

Kolotoč projektu. To je mrazive až sokujici

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.