Čvančarová a Dvořák: Pikantní pozadí jejich sblížení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Čvančarová a Dvořák: Pikantní pozadí jejich sblížení

Čvančarová a Dvořák coby kriminalistická dvojka v Hlavě Medúzy
Čvančarová a Dvořák coby kriminalistická dvojka v Hlavě Medúzy (Česká televize, archiv)

Opět ho diváci mohou vidět v roli vyšetřovatele pod taktovkou režiséra Filipa Renče (55) a opět má po svém boku drsnou parťačku. Charismatický herec a dabér Jiří Dvořák (53) prozradil detaily z natáčení nového seriálu České televize Hlava medúzy i jak se ho dotkla covidová krize.

Jiří Dvořák momentálně exceluje v seriálu Hlava medúzy a je vidět, že role kriminalisty mu zkrátka sedí. Jaký je však rozdíl, když v křesle režiséra sedí Filip Renč, nebo Jiří Strach (47), jenž ho obsadil do minisérie o rituálních vraždách? „Jsou to oba skvělí filmaři, je to silná generace profíků. Jeden vidí obraz tak, druhý jinak, Jirka Strach by tam tu krev nedal, Filip Renč by tam krev dal, a teď to velmi zjednodušuji,“ prozradil herec webu eXtra.cz. 

 I v seriálu Filipa Renče má po svém boku silný ženský element. Nyní je jeho partnerkou herečka Jitka Čvančarová (42), se kterou již natáčel seriál Dokonalý svět a jejich společné scény začaly zostra. „Hned jsme točili postelovou scénu. Po čtyřech hodinách ve společné posteli mi Jitka, znalá etikety, nabídla tykání,“ přiznal Jiří Dvořák, který si však pochvaluje i zbytek hereckého týmu.

Dvořák vyhrál StarDance: Co řekl svým kritikům a slovům o podfuku?

Video se připravuje ...

Sympatický herec je jedním z těch šťastných, které koronavirus pracovně neovlivnil. Když se nenaskytly herecké příležitosti, Dvořáka živí i jeho charismatický hlas. „Mě divadlo už nějakou dobu neživí, takže se mně to nějak dramaticky pracovně nedotklo. Načítám třeba audioknihy,“ sdělil výše zmíněnému webu Jiří Dvořák.

Ten je neodmyslitelně spjatý i s posledním představitelem Jamese Bonda, hercem Danielem Craigem (52). Premiéra filmu byla kvůli pandemii odložena a ani Jiří Dvořák netuší, kdy se k dabování Craigovy poslední Bondovky dostane. „Celé se to posouvá a zatím mě nikdo nekontaktoval, třeba to bude dělat někdo úplně jiný,“ dodal Jiří Dvořák.

Trailer k novému filmu James Bond: No Time to Die

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.