Čvančarová slibuje v Hlavě Medúzy překvapení: Ještě vám ukážu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jitka Čvančarová slibuje v Hlavě Medúzy překvapení: Ještě vám ukážu!

Diváci z přísné Čvančarové nejsou zrovna nadšeni.
Diváci z přísné Čvančarové nejsou zrovna nadšeni. (Foto ČT)

Její postava klame! Jitka Čvančarová (42) sama přiznává, že je ve své roli v seriálu Hlava Medúzy velmi tvrdá. Divák si má ale počkat. „Ještě hodně překvapí,“ slibuje herečka.

V nové kriminálce České televize se představila šéfka detektivního týmu Karin, kterou ztvárňuje Čvančarová. Na obrazovce herčečka působí jako drsná vyšetřovatelka, i když sama v životě taková není. „Pokud je žena v prostředí spíše typické mužům, tak taková být musí, aby docílila toho, čeho potřebuje,“ popsala svou postavu Jitka.

Rovnou se jí ale i zastala. „Já ji vnímám, jako velmi empatickou a lidskou. Ona se divákům ještě teprve ukáže a budou překvapení,“ navnadila fanoušky seriálu herečka. Na natáčení kriminálního seriálu se musela důkladně připravit. „Protože jdu často do akce se zbraní, bylo nutné projít výcvikem. Ale netroufám si tvrdit, že umím střílet. Pozitivní vztah ke zbraním rozhodně nemám, ale vnímám je jako potřebné, dokonce jsem se toho naučila mnohem víc, než jsem ve finále využila na natáčení,“ vysvětlila Čvančarová.

Jitka Čvančarová o Hlavě medúzy: Absolvovala jsem policejní výcvik!

Video se připravuje ...

Po prvních dílu se na její hlavu i hraní snesla kritika, diváci jí údajně policistku nevěří. Tak snad se její postava ukáže ve zbývajích šesti dílech taková, aby upoutala diváky k obrazovkám.

Sledovanost klesla

Nejsledovanějším pořadem pondělního večera po 20:00 byl druhý díl seriálu Hlava Medúzy, zhlédlo ho 1,4 mil. diváků starších 15 let. Oproti předchozímu týdnu však přišel o 300 tisíc diváků!

Potvrzeno! Brno vlastní originál...

Obraz se vrátil do Brna z Rakouska, kde se zkoumala dva roky jeho pravost. Druhým ve hře byl stejný obraz, který je v v Uměleckoprůmyslovém muzeu ve Vídni. Ten je však jen reprodukcí.

Jitka Čvančarová vystřihla píseň z erotického trháku Padesát odstínů šedi

Video se připravuje ...



Přečtěte si
valduk
23. 1. 2021 • 10:05

Taky doufám! Že ještě nějakýho toho lotra složí ...

-bello-
20. 1. 2021 • 11:45

Já neříkám, že Čvančarová je špatná herečka, ale nehodí se na to.
Jsou herci, kteří role odmítnou, protože ví, že to není ono, ale mezi ně Čvančarová nepatří, tak jako ne Bohdalová, anebo Geislerová, která se naopak o role vlezle pere .
Čvančarová vypadá, jak jak ženská domobrana ze zahrádkářský kolonie u nich v Mělníce a Renč je prostě vůl..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.