Dcera Dvořáka a Munzarové: Poprvé si zahrála s tátou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dcera Dvořáka a Munzarové: Poprvé si zahrála s tátou!

Jiří Dvořák s dcerou Annou!
Jiří Dvořák s dcerou Annou! (Foto ČT, ara)

Herectví má v krvi! Anna Dvořáková (18) se poprvé objevila před kamerou se svým slavným tátou Jiřím Dvořákem (54).

Zatímco on v seriálu Hlava Medúzy hraje kapitána Davida, který vyšetřuje vraždu na natáčení filmu, ona si střihla roličku klapky. Nebyla za tím protekce, ale její krása. „Byl to nápad režiséra Filipa Renče, u kterého už jednou hrála v komparzu. Nebylo to kvůli tomu, že v seriálu hraju já,“ řekl deníku Aha! Dvořák s tím, že pokud se Anička vydá v jeho a matčiných stopách, nic s tím neudělá.

„Je ale pravda, že ji kamera a objektiv mají rády. Upřímně se mám čím chlubit,“ dodal pyšný táta. Jeho slova potvrzuje i režisér Filip Renč (55). „Znám ji odmala, když chodila za tátou na plac. Ona tu práci miluje, tak jsem Jirkovi řekl, jestli si Anička nechce zkusit klapku,“ prozradil Aha! Renč.

Kukačky: Tereza s Olgou se snaží rodiny propojovat. Vydrží Karel vzdorovat?

Video se připravuje ...

„Je hrozně šikovná, hodná holka, tak jsem byl rád, že si táta s dcerou mohli zahrát. Oni mají naprosto úžasný vztah mezi sebou,“ dodal režisér. Herecké geny Anička rozhodně nezapře. Její maminkou je Barbora Munzarová (49), dědečkem byl Luděk Munzar (†85) a babičkou je Jana Hlaváčová (82). Jestli půjde v jejich stopách, není zatím jisté. Momentálně je ve třetím ročníku na gymnáziu.

Anička Dvořáková se snaží pomáhat těm, co to nejvíc potřebují: 



Přečtěte si
manunu
24. 2. 2021 • 07:27

Ewwa: Víte, že šíříte pomluvy? To vy tady, ale děláte s oblibou. Bára Munzarová žije v rodinném domě společně se svou rodinou a maminkou. Neměla byste tak hltat ten bulvár. Jiří Dvořák je výborný herec a slavný je. Jeho lidé znají, ale nějakou Ewwu ne.

mord
23. 2. 2021 • 11:56

To je mrazive. Možná až sokujici

ivanak
23. 2. 2021 • 06:54

Co to máte zase v titulku...,,Dcera Dvořákové a Munzarové"..pisálci z Aha a Blesku by si měli zopakovat základní školu ..jak to může projít aniž by si to po sobě přečetli..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.