Dvořák drsně o Munzarové: Už nešlo žít pod jednou střechou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dvořák drsně o Munzarové: Už nešlo žít pod jednou střechou

Munzarová se s Dvořákem rozvedla po sedmi letech. Vztah se ocitl v troskách kvůli milostnému románku Munzarové s Trnavským.
Munzarová se s Dvořákem rozvedla po sedmi letech. Vztah se ocitl v troskách kvůli milostnému románku Munzarové s Trnavským. (Jan Kroupa / Blesk)

Po ukončení sedmiletého manželství s herečkou Bárou Munzarovou (49) se charismatický herec a dabér Jiří Dvořák (54) dal dohromady s o jednadvacet let mladší právničkou Jitkou. I jejich vztah je však delší dobou minulostí. Co stálo za rozpady dvou osudových vztahů?

Láska je mnohdy nevyzpytatelná a občas zase i přes vzájemné sympatie přes něco nejede vlak a vztah tak skončí. Své o tom ví i hlas posledního Jamese Bonda Jiří Dvořák. V roce 2009 ukončil manželství s herečkou Bárou Munzarovou - důvodů jejich rozchodu mohlo být hned několik.

Nedvěd bez zubů, ohluchl a nevychází ven! A Dvořák ze strachu o život nenatáčí

Video se připravuje ...

Podle webu ženy.iprima.cz v tom mohl hrát roli i hercův kladný vztah k alkoholu, či případná nevěra Munzarové, která se tehdy již měla scházet s hercem Martinem Trnavským (51). S tím natáčela seriál Ordinace v růžové zahradě 2.

Konec manželství nechtěl představitel čerta Uriáše nijak rozmazávat, okomentoval ho velmi střídmě: „Jde o rozvod dohodou. Bylo to vyústění jistých okolností a událostí, už nešlo žít pod jednou střechou. Nejvyšší prioritou je pro nás dcera Anička. S Bárou v této souvislosti vycházíme, to je nejdůležitější,“ prozradil webu iDnes.cz.

Zapomnětlivý Bartoška, zpívající Trojan: Pokažené záběry z Anděl Páně 2!

Video se připravuje ...

Pár poté devět let tvořil s právničkou Jitkou Randárovou. Jenomže i tento vztah měl své trhliny. Hlavním důvodem rozchodu byl patrně potenciální potomek. Jakožto padesátník si Jiří Dvořák už totiž nedovedl představit celý proces výchovy a dospívání dítěte.  



Přečtěte si
strng
8. 7. 2023 • 17:28

Munzarova mně jako herečka na rozdíl od jejich rodičů neoslovila.

mika
24. 7. 2022 • 18:35

já myslím, že to žádná velká herečka není, nebýt slavných rodičů - pánů herců s velkým H- nikdo by o ní nevěděl.

Dianthos
23. 12. 2021 • 22:11

Co je na tom divného? Muž po padesátce, který už dítě má, si ve svém věku další pořizovat nechce. Mně to připadá rozumné. Velký věkový rozdíl s partnerkou je také riziko do budoucna. Kolik starších pánů se cítilo dostatečně mladě na splození potomka a poté žijí v hrůze, že se nedožijí jeho maturity, nebo dokonce dokončení základní školy. Otec má být oporou a ne přívažkem pro dítě, které mu pak dělá ošetřovatele.
Za mě je Jiří rozumný muž.

-bello-
21. 12. 2021 • 14:10

Hm, a zase pro dojetí paní a dívek se vytahuje " priorita " dítě!
Ty kecy jsou , jak přes kopírák .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.