Munzarová musela za maminkou výtahem: Posvěcení od Hlaváčové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Munzarová musela za mámou výtahem: Posvěcení od Hlaváčové

Nemocná Hlaváčová neopouští dům! Vše za ní obstarává dcera Bára
Nemocná Hlaváčová neopouští dům! Vše za ní obstarává dcera Bára (David Malík, Martin Přibyl, archiv)

Kvůli svému zdravotnímu stavu se herečka Jana Hlaváčová (83) ve společnosti již léta neobjevuje. Vídá se pouze s příbuznými a s pečovatelkou. Když jde ovšem o radu či povzbuzení, jsou její slova k nezaplacení. To ví i její dcera, herečka Bára Munzarová (49).

Jakmile herec nabyde za svou kariéru velkého množství zkušeností, má-li i pedagogické předpoklady, může své poznatky předávat dál. Takto se rozhodla i herečka Bára Munzarová, která počátkem letošního školního roku začala vyučovat na muzikálovém a popovém oddělení Pražské konzervatoře. Zde nahradila Evu Deákovou, která již ze zdravotních důvodů nemohla pokračovat.

Protože jsem zpívající herečka a nějaké nabídky na to, abych vyučovala, už mě v životě potkaly - ale bylo to třeba v době, kdy jsem měla malou Aničku a nechtěla odbíhat od dítěte - odmítala jsem je. Ono se to musí vždycky dobře načasovat,„ vysvětlila Bára Munzarová.

V chatoickém čase, jakým je dozajista celé pandemické období, se lidem pracovní nabídky spíše tenčily. Říkat ano se tak momentálně spíše vyplatí. A tak se bývalá hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 rozhodla, že na konzervatoř nakonec nastoupí. „Teď mě to chytlo v takovém dobrém mezičase po tom lockdownu, kdy je všechno prostě odsunuté a zavřené. Moje představa byla, že tuto nabídku mi řeknou v březnu, já to budu rozvažovat, hodně se připravím a možná v září na to kývnu. Teď to ale proběhlo během čtyř hodin,“ uvedla herečka v Českém rozhlasu.

Rodina Štaidla plánuje pohřeb, po skladateli zůstal obří majetek! A Hlaváčové smutná slova o konci

Video se připravuje ...

Jak se k nabídce postavit jí radila i maminka Jana Hlaváčová jakožto zkušená pedagožka. Za nikým lepším Bára Munzarová jít rozhodně nemohla! Názor maminky byl v jejím rozhodování klíčový. „Jediné, co jsem udělala je, že jsem vyjela výtahem nahoru za svojí maminkou, dlouholetou profesorkou DAMU, jíž prošly pod rukama opravdu mnohé generace úspěšných herců a řekla: 'Mami, co si o tom myslíš?'„ cituje herečku magazín Sedmička.

Hlaváčová odmítá očkování. Vnuk Hegerové o pohřbu. A Rosák do zpráv!

Video se připravuje ...

Maminka ji pochopitelně povzbudila: „Vezmi to, budeš výborná,“ zněla odpověď Jany Hlaváčové. „A co bys mi tak poradila?“ pokračovala dcera Bára. „Ježiš, to já už si nepamatuju. Vezmi to!“ popsala rozhovor s maminkou Bára Munzarová. A jak maminka řekla, tak její dcera vykonala.

Link



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.